TERKINI 2017 ! Top Up Promo Untuk Pengguna Simkad Tone Excel



Alhamdulillah...semakin banyak data percuma yang diberikan kepada pengguna simkad Tone Excel.

Untuk pengetahuan anda, bermula dari 16 October sehingga diberitahu kelak, pengguna simkad boleh nikmati data internet percuma setiap kali top up minimum RM30.

Setiap top up RM30, anda akan dapat data internet 4GB secara percuma dan anda perlu menghabiskan dalam tempoh 15 hari.

Untung ke untung ?

Kalau anda top up RM50 pula, anda akan dapat data internet percuma sebanyak 8GB. Untuk satu tempoh yang sama juga, anda perlu habiskan data dalam masa 15 hari.



Kenapa 15 Hari Tempoh Had Data Percuma Simkad Tone Excel ?


Tempoh 15 hari adalah tempoh yang munasabah untuk anda habiskan data internet.

Kebiasaanya data akan habis lebih awal jika anda pengguna tegar smart phone.

Anda TAK PERLU khuatir kerana data internet percuma ini akan aktif setelah anda menghantar arahan sms untuk mengaktifkannya.

Anda perlu mengaktifkan data internet percuma ini, dalam masa 15 hari dari hari pertama anda top up. Jadi dalam tempoh 15 hari data internet, anda perlu mengaktifkan data internet percuma ini.

Contoh :

1) Anda top up RM30/RM50 pada 12 December 2017.
2) Anda terima SMS daripada TT untuk mesej arahan ini. (RM0.00 Dear XXXXX, TQ for ur Top Up. To get 8GB FREE Data, send FD50 to 2222. This offer expires within 15 days. T&C apply)
3) Anda balas SMS itu pada 15 December 2017.
4) Anda akan menerima mesej SMS seperti ini (SMS RM0.00 Your 8GB FREE Data will be allocated within 5 minutes. T&C apply.)
5) Tempoh sah data internet percuma secara automatik bermula dari tarikh 15 December 2017 dan akan luput pada tarikh 29 December 2017. (15 days from the day TT SMS is replied)

Peringatan : Jika anda gagal mengaktifkan data internet percuma dalam masa 15 hari, data percuma ini akan lupus secara automatik.

Anda nak lebih faham, sila layari terus website rasmi Tone Excel DI SINI !


Banyak lagi kelebihan bisnes Tone Excel sebenarnya. Ini baru satu saya terangkan.

Anda nak tahu, sila dapatkan maklumat lanjut di www.ToneExcel.biz sekarang !

Anda Hilang Semangat Untuk Bisnes Tone Excel ?



Siapa di antara ahli atau ejen Tone Excel yang sudah putus asa dalam bisnes ini ?

Pada hakikatnya ketika kita duduk diam tak buat apa-apa, rupanya Tone Excel semakin berkembang. Di saat kita menggunakan produk pesaing, rupanya pengguna simkad Tone Excel semakin bertambah.

Percaya atau tidak Tone Excel akan mengembangkan bisnes ini ke luar negara.

Masih tidak percayakah anda tentang potensi bisnes ini ?

Sila layari website rasmi Tone Excel untuk berita terkini !

Bagi menaikkan semangat anda, apa kata anda tonton video di bawah ini !




Sila ADD saya di Facebook DI SINI !. Boleh kita kenal-kenal.

Terima kasih.

Pengumuman Data Pelanggan Yang Sah Sahaja Dari ToneGroup



Penegasan telah diumumkan oleh pihak ToneGroup bersama 2 anak syarikatnya ToneExcel dan TonePlus bagi setiap pendaftaran agen/pengguna simkad baru.

Keseriusan ini berlaku kerana pengalaman syarikat yang lepas dari agen/pengguna itu sendiri. Ada segelintir agen/pengguna mengambil kesempatan memberi data palsu bagi setiap pendaftaran ahli network baru.

Langkah ini juga dilakukan sempena mengikut garis panduan terbaru dari MCMC bagi pengguna prepaid.

Bagi anda yang ingin mendaftar bersama ToneExcel terutamanya, anda perlu sertakan copy IC/Passport anda sendiri bagi mengelakkan sebarang penipuan data pelanggan.

Arahan ini berkuat kuasa bermula 21 August 2017 yang lepas.

Sudah semestinya keseriusan ini menunjukkan syarikat ToneExcel khasnya telah berada pada tahap yang lebih kukuh dan akan terus berkembang ke serata dunia kelak.

Mahukah anda lihat peluang unik ini ?

Sila KLIK DI SINI sekarang !

Razif Yusof dan Zamri Nanyan Buka Peluang TERBAIK Jana Income Seumur Hidup



Majoriti rakyat marhain kini terbelenggu dengan masalah kewangan. Dalam keadaan ekonomi kurang memberangsangkan menyebabkan kita perlu cari jalan untuk menambah kewangan dalam hidup kita.

Bertepatan dengan masalah yang rakyat marhain sedang hadapi kini, saya ingin berkongsi tawaran menjana income pasif daripada 2 orang Internet Marketer tempatan di mana pada pandangan saya mereka adalah OTAI dalam bidang pemasaran online. Jika anda bersama saya pasti anda setuju dengan penyataan ini.

Mereka berdua mempunyai kemahiran yang cemerlang dalam memasarkan produk digital di internet. Pengalaman mereka yang cukup luas dalam bidang IM memberi kelayakan kepada mereka membuka peluang khas untuk newbie serta mereka yang ingin bersama-sama menjana pendapatan seumur hidup dalam program FISH (Formula Income Seumur Hidup)

Jika anda salah seorang yang ingin menjana income seumur hidup, saya mohon anda teruskan baca perkongsian saya sehingga habis yer !





Formula Income Seumur Hidup (FISH)

Ekonomi sekarang menekan kita semua untuk berusaha mencari peluang bagaimana menjana income pasif seumur hidup. Apabila kita menyebut income pasif, pasti terlintas di kepala kita, wujudkah peluang seperti ini pada zaman moden ini ?

Rasanya tidak masuk akal sebarang peluang buat kerja sekali TAPI dapat income berkali-kali.

Bagi mensahihkan kewujudan peluang seperti ini walaupun pada hakikatnya ia wujud, maka 2 orang Internet Marketer terkenal di tanah air iaitu Zamri Nanyan dan Razif Yusof telah menyediakan satu platform untuk sesiapa jua terutamanya anda agar turut sama menjana income pasif seumur hidup walaupun hanya duduk di rumah.

Mereka telah memperkenalkan satu program dengan nama singkatan F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) yang diwujudkan hasil daripada cetusan idea Zamri Nanyan agar dapat membantu lebih ramai orang menjana income pasif.

Buat pengetahuan anda, program FISH telah dibuktikan sendiri oleh Zamri Nanyan dan Razif Yusof melalui hasil income yang sedang mereka nikmati setiap bulan TANPA henti-henti sehingga ke saat ini.

Program ini masih dalam peringkat pra pelancaran dan untuk pengetahuan anda pelancaran besar-besaran secara rasminya adalah pada 25 April 2017 iaitu pada hari Selasa.




4 Proses Aliran F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)




Apabila kita sebut formula, semestinya ada satu disiplin yang dapat memperkukuhkan sesuatu subjek agar sentiasa mudah di ulangi dan tiruvasi oleh sesiapa pun.

Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) ada formulanya sendiri. Formula yang disediakan terhasil daripada pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang pemasaran internet.

Formula yang wujud dalam program F.I.S.H telah terbukti berkesan dan MUDAH untuk sesiapapun yang ingin menjana income seumur hidup termasuk diri anda.


1) Knowledge
Ilmu adalah formula pertama untuk anda yang telah sertai program ini. Program ini akan mengajar anda ilmu tentang bagaimana menjana income pasif serta teknik-teknik pemasaran internet yang berkesan dan praktikal.

Banyak pendedahan demi pendedahan bakal diperolehi setelah anda sertai program ini.

Jurus-jurus promosi berkesan yang mereka sediakan bakal didedahkan satu per satu dan ini bakal 'meletopkan' program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)


2) System
Kejayaan sesuatu program bergantung kepada sistem yang padu. Program ini juga tidak mahu terlepas daripada mendapat perhatian anda agar mencuba sistem bersepadu mereka yang terkini dan menjimatkan.

Setiap hasil income yang anda bakal perolehi akan direkod ke dalam sistem yang canggih dan terkini. Anda boleh melihat pelbagai maklumat rumusan seperti trafik, jumlah komisen, jaringan kumpulan dan sebagainya.

Anda boleh explore sendiri sistem program ini setelah anda mendaftar dalam program ini.


3) Income
Potensi income dalam program ini cukup LUMAYAN. Perkataan 'Income Seumur Hidup' bukan perkataan HYPE yang mampu mempengaruhi agar lebih ramai menyertai program ini tanpa ada sebab-sebab tertentu. 

Peluang menjana income seumur hidup ini ditunjukkan secara realiti dan ia telah terbukti. Mereka sendiri akan menunjukkan bukti bagaimana income seumur hidup adalah sangat mudah diperolehi oleh anda.

Income dalam program ini diumpamakan seperti anda memperkenalkan pancing apa yang 'power' untuk mendapat ikan kepada kawan anda dan kemudian anda bawa mereka ke kedai yang sesuai untuk membelinya. Setelah mereka sampai dikedai, anda akan dibayar dari sekecil-kecil income sehingga sebesar-besar income. Kemudian biarkan kedai itu yang akan uruskan.

Percayakah anda, income anda akan dibayar seumur hidup selagi mereka setia dalam kedai pancing yang anda kongsikan. Kedai pancing ikan yang saya maksudkan ini adalah F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)


4) Automation
Inilah yang menjadikan kerja anda menjadi lebih berkesan. Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) akan membantu anda secara automatik. Kesemua kerja follow up akan dilakukan oleh sistem secara automatik.

Bab ini saya tak boleh nak sentuh lebih sebab program ini belum dilancarkan sepenuhnya. Jika anda ingin tahu, anda perlu masuk ke dalam program ini dengan cara klik butang "JOIN SINI" !


Kesimpulan

Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) adalah satu platform affiliate TERBESAR yang bakal meletop bagi pemain affiliate seperti anda. Program ini tidak sama seperti program affiliate yang mungkin anda pernah sertai sebelum ini. Anda akan menjana income pasif seumur hidup serta menikmati tawaran 

Jika anda ingin mengetahuinya, sila klik butang "JOIN SINI" sekarang !




Nak Tingkatkan Bisnes Tone Excel Anda Guna Panduan Lengkap AutoWasup 2.0 Tak ?

Adakah anda seorang agen simkad Tone Excel ? Pernahkah anda merasa sukar untuk kembangkan level 1 anda ? Hakikatnya anda tidak keseorangan dan sebenarnya masih ramai mempunyai masalah seperti anda. Sebenarnya bisnes Tone Excel bukanlah semudah yang disangka.

Ini bukanlah bermakna anda perlu 'QUIT' dari bisnes Tone Excel

Target market dalam  bidang telekomunikasi ini cukup BESAR tetapi sebagai usahawan bisnes Tone Excel, tugas kita adalah untuk mencari jalan bagaimana kita nak fahamkan kepada mereka tentang kenapa mereka perlu menukar simkad dari syarikat telco yang mereka guna sekarang kepada simkad Tone Excel.

Apakah masalah pengguna handphone yang cuba kita nak selesaikan ?

Kebanyakan apa yang saya lihat, majoriti mereka yang mempromosi bisnes Tone Excel di Facebook rata-ratanya hanya menawarkan peluang buat duit sahaja. Tak ramai saya lihat yang menceritakan apakah kelebihan dan faedah-faedah yang prospek bakal perolehi jika menukar simkad yang mereka gunakan sekarang.

Kita perlu cari apakah keunikan yang ada dalam bisnes Tone Excel berbanding peluang bisnes pesaing diluar sana. Kita cari apakah masalah yang mereka hadapi selama ini dan masalah yang kita perlu selesaikan.

Bina TRIBE Sendiri

Inilah salah satu teknik yang digunakan ramai agen simkad yang berjaya dalam bisnes Tone Excel. Mereka berjaya mengumpulkan ahli group mereka sendiri dalam kumpulan khas mereka di Facebook, Telegram, WhatsApp dan sebagainya. 

Salah satu medium mengumpul tribe yang mempunyai tahap engagement yang tinggi pada masa kini adalah melalui applikasi WhatsApp. Majoriti pengguna smartphone pasti akan install applikasi ini dalam handphone mereka.

Trend bisnes sekarang, terutamanya di Malaysia, ramai yang suka berurusan jual beli menggunakan WhatsApp. Terdapat banyak kelebihan WhatsApp yang perlu kita fahami sebagai usahawan bisnes Tone Excel.

Membina tribe anda sendiri untuk bisnes Tone Excel boleh meyakinkan network anda dan memudahkan komunikasi secara terus dengan anda. Anda cipta group WhatsApp untuk Level 1 anda sendiri kemudian anda bincangkan dan berikan tips bagaimana menerangkan tawaran dan faedah kepada prospek mereka kelak.


Automatikkan Mesej WhatsApp Anda dengan AutoWasup 2.0

Inilah perkara penting yang saya ingin kongsikan kepada anda !


Jika anda nak tahu teknik auto dalam pemasaran WhatsApp adalah menjadikan setiap mesej balas kita dibalas secara AUTOMATIK. Mesej akan tetap dihantar kepada prospek ataupun pelanggan yang bertanya kepada anda walaupun anda sedang tidur pada pukul 3.00 pagi.

Menarik bukan !

Begini....

Melalui panduan ini anda akan ditawarkan 

  1. Cara untuk download aplikasi AutoWasup ini.
  2. Bagaimana nak setting mesej supaya auto-reply kepada pelanggan.
  3. Keyword yang membangkitkan emosi pelanggan supaya cepat-cepat Whatsapp anda.
  4. Teknik menyusun pelanggan supaya boleh mempromosikan produk lain pada masa akan datang.
  5. Integrate aplikasi AutoWasup dengan Whatsapp supaya boleh digunakan semasa menjalankan bisnes anda nanti.
  6. Panduan video tutorial disediakan!!


Bonus Menarik AutoWasup 2.0

Jika anda mendapatkan AutoWasup 2.0 di www.autowasup.com  sekarang, anda akan dapat BONUS bernilai RM390 secara percuma sahaja.

Antara bonus menarik adalah seperti berikut...





Nak tahu lebih lanjut tentang AutoWasup 2.0, sila KLIK SINI !


Kesimpulan

Bisnes Tone Excel tidak menjanjikan kejayaan TANPA usaha gigih dari kita. Tone Group hanya menyediakan peluang dan plan pemasaran yang terbaik buat kita dan tugas kita hanyalah untuk mengembangkan network kita sahaja. Cara bagaimana untuk kembangkan, kita perlu lakukan sendiri.

Banyak idea dan teknik telah saya terangkan dalam blog ini termasuklah menyediakan Video Tutorial Tone Excel untuk sama-sama belajar dan ambil excitement agar kita sentiasa berada pada landasan yang betul.

Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat kepada bisnes Tone Excel anda. Saya harap kita dapat jumpa kembali untuk post yang lain. In sya Allah. Jangan lupa LIKE post ini yer !

Sekian. Terima kasih.


Nak Tahu Kelebihan Dan Kekurangan WhatsApp ?Sila TONTON Video Di Bawah !



Bisnes Tone Excel Bertambah Rancak Dengan 2 Orang Otai IM Ni !

Rugi kalau anda tak mulakan bisnes Tone Excel sekarang. Tekanan ekonomi sekarang menyebabkan anda perlu 'do something' untuk masa depan anda. 

Bisnes Tone Excel yang MUDAH dan CEPAT untuk anda jana komisen setiap bulan pun anda masih berkira-kira untuk keluarkan RM100 sebagai modal permulaan menyebabkan anda hanya perhatikan sahaja kejayaan seorang demi seorang dalam bisnes ini. 

Secara logiknya anda mahu atau tak mahu anda tetap akan terus kekal berbelanja untuk handphone anda bukan ! Selama bertahun-tahun anda belanja untuk handphone, apa tawaran paling menarik yang anda dapat dari telko yang sedang anda gunakan sekarang ? (Sila jawap kat ruang komen . Terima kasih)

Ekonomi gawat macam mana pun anda tetap melakukan sms, internet, buat panggilan dan sebagainya. Sebab itulah bisnes Tone Excel merupakan bisnes yang menawarkan pendapatan pasif seumur hidup dan pendapatan yang kita dapat nanti boleh diwariskan kepada anak dan isteri bila kita tiada di dunia ini kelak.

Sebab apa ?

Sebab....zaman sekarang ni handphone adalah satu keperluan yang mesti nak atau tak nak, anda pasti gunakan. Sebab itulah bisnes Tone Excel adalah satu-satunya bisnes telekomunikasi yang pertama menawarkan program yang hanya buat kerja sekali TAPI boleh menjana income berkali-kali.

Anda nak tahu cara macam mana nak dapat income berkali-kali tu, anda  boleh terus ke website www.toneexcel.biz

Post kali ini saya nak kongsikan tentang 2 orang otai Internet Marketer di Malaysia yang bernama Zamri Nanyan dan Gobala Krishnan yang kini bergerak aktif dalam bisnes Tone Excel. Mereka berdua adalah di antara 'pioneer' dalam bisnes internet yang saya ikuti perkembangannya.


Zamri Nanyan & Gobala Krishnan


Saya pernah kongsikan sedikit latar belakang Zamri Nanyan di blog ini. Anda boleh baca kalau anda nak tahu siapa beliau di sini !

Zamri Nanyan telah beberapa tahun memulakan bisnes Tone Excel dan kini pendapatan bulanan beliau mencecah 6 angka setiap bulan dan income beliau semakin meningkat dengan adanya sistem autopilot yang beliau cipta sendiri hasil dari kepakaran beliau dalam dunia pemasaran internet.

Saya ikuti perkembangan mereka berdua dari saya mula-mula mengenali dunia pemasaran internet. Saya pernah membeli beberapa produk digital daripada keluaran syarikat mereka demi mendalami ilmu pemasaran internet.

Baru-baru ini pada tarikh 20-January-2017, Zamri Nanyan telah berkongsi status beliau di Facebook tentang usaha sama dengan Gobala Krishnan untuk kembangkan bisnes Tone Excel. Saya terfikir dalam kepala saya, maka bertambah rancak lah bisnes Tone Excel pada tahun 2017 nie.

Sebab itulah saya berani katakan anda sangat rugi JIKA anda tidak mulakan bisnes Tone Excel sekarang !

Kalau lah dua orang otai ini yang dikenali sebagai usahawan internet yang sangat berhati-hati memilih program buat duit di internet, inikan kita yang baru sangat mengenali dunia perniagaan internet. 

Mereka sangat yakin bisnes Tone Excel akan pergi jauh sehingga luar negara dan mereka sedang merancang sesuatu untuk kembangakan bisnes Tone Excel mereka.


Sekarang Adalah Masanya


Tiada istilah terlambat dalam bisnes Tone Excel ini. Terdapat lebih 34 juta pengguna handphone berdaftar di Malaysia. Peluang untuk anda masih lagi terbentang luas walaupun anda membaca post ini pada tahun 2020.

Anda boleh mempromosikan simkad Tone Excel secara ONLINE ataupun OFFLINE. Bisnes ini juga tidak akan mengganggu apa juga pekerjaan yang anda lakukan sekarang. Sekiranya anda berminat untuk mempomosi bisnes ini secara online, salah satunya adalah melalui blog seperti mana saya lakukan sekarang.

Jika anda suka promosi melalui sms, terdapat pelbagi software yang boleh bantu anda melakukannya. Salah satu software yang boleh saya syorkan adalah software MastaMobile. Saya pernah kongsikan post tentang software ini pada post yang lepas.

Sebenarnya anda tiada masalah untuk anda kembangkan bisnes Tone Excel. Tambahan lagi jika anda memilih untuk promosi simkad Tone Excel secara online. Jika anda sertai bersama team saya, semua latihan dan tunjuk ajar akan diberikan. Ia tetap berbalik kepada pokok pangkal hati anda yang menentukan untuk bila seharusnya anda membuat keputusan menjadi pengguna TERLAJAK BIJAK seperti mana Zamri Nanyan dan Gobala Krishnan sedang lakukan.


Oklah...macam banyak pulak saya membebel. Setakat ni dulu perkongsian dari saya. Semoga bermanfaat kepada anda. Sekian. Terima kasih. Jumpa lagi. In sya Allah.

Nak Kembangkan Bisnes Tone Excel Guna Software MastaMobile ?

" Aihhh....Susah Juga Nak Buat Bisnes Tone Excel Ni Yer !!! "



Mungkin inilah masalah yang dialami oleh anda bila masuk bab cara nak kembangkan bisnes Tone Excel. Dalam kehidupan kita ni kalau semua perkara kita dah fikir susah, maka susah lah jadinya. Simple jer !

Itulah hukum karma yang telah ditetapkan. Kuasa minda yang dikurniakan Allah sebenarnya sangat hebat. Subhanallah. Cuma kita sahaja perlu selalu bersyukur terhadap kesihatan akal yang dikurniakan-Nya kerana masih boleh berfikir untuk berusaha mengubah corak kehidupan kita di dunia ini.

Berbalik kepada cara pemasaran untuk kembangkan bisnes Tone Excel anda, saya ingin mencadangkan satu software yang boleh membantu memasarkan simkad Tone Excel di  level 1 anda. Sila baca seterusnya.


MastaMobile - Automation SMS

Zaman sekarang nak buat pemasaran dah mudah. Semua dihujung jari jer. Tambah lagi kalau ada software MastaMobile nie. Cukup memudahkan kerja pemasaran anda kelak. Sebab tu saya syorkan anda sebagai ejen pemasar simkad Tone Excel agar cuba software ini.



Pemasaran sms mempunyai kelebihannya tersendiri. Terdapat 5 kelebihan pemasaran SMS yang perlu anda ketahui terlebih dahulu sebelum saya terangkan faedah yang anda akan dapat dalam software MastaMobile ini.

Diantara 5 kelebihan pemasaran sms adalah
1- Mesej cepat di terima
2- Kadar mesej dibaca tinggi
3- Tiada spam mesej
4- Mesej pendek
5- Potensi pasaran TIADA BATASAN

Nak baca keterangan lengkap tentang 5 kelebihan pemasaran sms, anda boleh singgah baca di sini !


2 Kaedah MastaMobile - Automation SMS (Revolusi Pemasaran SMS diHujung Jari Anda)






1) Automation SMS

Software ini memudahkan anda mengumpul nombor handphone bakal prospek network anda mengikut niche produk anda. Anda juga boleh menghantar mesej sms secara automatik TANPA anda menaip mesej sms. Apa yang anda perlu lakukan adalah setting mesej sekali dan software Automation SMS ini akan menghantar kepada bakal prospek anda secara automatik.

5 komponen utama dalam software ini ialah...

  1. Autoreply
  2. Follow up
  3. SMS Broadcast / Blasting
  4. Schedule SMS
  5. Manage Groups & Contacts



2) Automation Pemasaran Email - Kumpul Database

Saya rasa teruja bila sentuh bab pemasaran email. Buat pengetahuan anda inilah teknik yang saya sedang lakukan untuk pemasaran saya sekarang. Apa yang menarik tentang software MastaMobile Automation SMS ini adalah anda boleh lakukan 2 teknik mengumpul database secara serentak iaitu Database SMS dan Database Email.

Kebiasaanya dalam landing page ataupun squeeze page ada borang meminta kita memasukkan Nama & Email sahaja. Tetapi dengan menggunakan software MastaMobile Automation SMS ini anda boleh mengumpul Nombor Handphone dan Alamat Email bakal prospek dalam satu borang dan anda boleh menghantar setiap mesej ataupun promosi baru bagi produk anda ke dalam inbox email dan sms mereka secara serentak. 

Bukankah kerja pemasaran anda menjadi lebih MUDAH. Menarik bukan !

Diantara extra features yang terdapat dalam software ini adalah anda boleh Integrasi bersama pemasaran email. Ini bermakna apa jua sistem email yang anda gunakan sekarang anda boleh integrasi dengan software ini.

Anda juga boleh Manage subscription setiap subscriber yang daftar dalam landing page anda mengikut kehendak anda.


Testimoni Pengguna Software MastaMobile - Automation SMS

Testimoni #1 




Testimoni #2



Testimoni #3



Kesimpulan

Bisnes Tone Excel menyediakan peluang menjana pendapatan pasif kepada sesiapa sahaja yang menggunakan handphone. Ramai yang telah berjaya mengubah corak kehidupan mereka daripada berhutang kepada kehidupan bebas hutang, daripada makan gaji kepada kebebasan memiliki masa bersama keluarga, melancong ke tempat yang mereka suka bila-bila masa dan di mana sahaja dan sebagainya.

Kebebasan Masa dan Wang yang dimiliki ramai ejen simkad Tone Excel membuktikan anda juga boleh turut berjaya bersama kami. Bagi merealisasikan matlamat untuk mengembangkan network anda, software MastaMobile Automation SMS ini in sya Allah bakal membantu anda kelak.

Sampai disini dahulu perkongsian saya. Semoga artikel blog ini memberi manfaat kepada anda. In sya Allah. Itu yang saya harapkan. Jika artikel ini bermanfaat kepada anda, sila kongsikan kepada rakan-rakan anda. Sekian. Wasallam.