Tone Excel

17 Kelebihan Program WOW Prepaid Tunetalk / Toneexcel


Salam hormat kepada anda kerana sudi menjengah blog ini. Di sini saya cuba terangkan beberapa kelebihan program referer WOW Prepaid Tunetalk / Toneexcel kepada anda dan saya harap anda faham apa yang cuba diterangkan.

Kelebihan Tunetalk/Toneexcel
 1. Telefon bimbit adalah kegunaan harian bagi kebanyakan peringkat umur (kecuali bayi lah yer). Semua orang memerlukannya. Ada tawaran affiliate ataupun tidak semua orang akan menggunakannya. Jadi sasaran bisnes Tunetalk adalah kepada setiap pengguna telefon bimbit.
 2. Modal yang cukup rendah. Hanya bermodalkan RM80 anda bakal memiliki SIM kad Tunetalk. Daripada modal tersebut anda memiliki kredit panggilan sebanyak RM30. Jadi modal memulakan perniagaan ini sebenarnya hanyalah sebanyak RM50 sahaja.
 3. Downline anda TIDAK perlu jumpa anda untuk reload prepaid. Mereka boleh reload di mana-mana kedai Reload, mesin ATM ataupun Online Banking.
 4. TIADA tekanan untuk maintain setiap bulan kerana syarat untuk maintain minima RM30 sebulan, sedangkan kebanyakan rakyat Malaysia memperuntukkan sebanyak RM50~RM200 sebagai kos telefon bimbit mereka setiap bulan.
 5. Bisnes Tunetalk/Toneexcel masih baru di Malaysia dan anda berpeluang antara orang yang terawal menjalankannya.
 6. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara online ataupun offline.
 7. Anda bersama dengan syarikat yang kukuh dan terkenal.
 8. TIADA produk untuk dijual.
 9. TIDAK perlu meyimpan stok.
 10. Umur 12 tahun dah boleh menyertainya.
 11. Syarat memiliki passport juga boleh menyertainya.
 12. Anda boleh menaja seberapa ramai yang anda suka. Ia TIADA had.
 13. Anda boleh mengekalkan nombor lama.
 14. Anda boleh membuka banyak akaun.
 15. Pasaran SANGAT luas kerana di Malaysia terdapat 30 juta pengguna telefon bimbit di Malaysia.
 16. TIDAK perlu mengingatkan downline anda untuk reload.
 17. Potensi bisnes Tunetalk ini sangat luas. Dianggarkan jumlah prepaid yang dibelanjakan di Malaysia adalah sebanyak RM16 Billioan setahun.

Saya harap melalui 17 kelebihan program WOW prepaid Tunetalk/Tonexcel bakal membuka minda anda untuk menjadi pengguna bijak dikemudian hari kelak.Untuk informasi selanjutnya, sila layari www.tunetalk2u.biz sekarang !

 1. Line kuat ke pakai tune talk? Dan dia ni pakai line ape?

  ReplyDelete

 2. Kelebihan tune talk prepaid memang banyak.. Tapi kalau kawasan tu coverage celcom macam siput.. Kena bertabahlah sedikit..

  ReplyDelete

© Tone Excel