Tone Excel

Selamat Datang Ke Blog Tunetalk2udotbizSalam hormat kepada anda yang sudi melayari blog ini. Pertama sekali saya ingin ingatkan bahawa blog ini BUKAN di bawah kelolaan Tunetalk.com ataupun Toneexcel.com dan syarikat itu tiada ada kena mengena dengan blog ini.

Blog ini diwujudkan sebagai wadah penerangan dan perkongsian informasi tentang apa jua aktiviti agen terlatih Tunetalk kepada prospek ataupun pelayar internet yang ingin mengetahui segala peluang yang disediakan kepada mereka yang ingin menambahkan pendapatan melalui syarikat telekomunikasi ini.

Segala perkongsian saya TIDAKLAH hanya berdasarkan promosi semata-mata dan apa yang saya harapkan adalah supaya saya dapat berkongsi segala ilmu mengenai teknik pemasaran, motivasi serta aktiviti bersama Tunetalk.

Saya sangat berharap dengan medium ini saya dapat melakukan sesuatu perubahan kepada diri saya dan orang lain yang melayari blog ini. Beriltizam untuk memahami konsep dan mempraktikkan WIN-WIN situation (cakap omputeh pulak) kepada anda pembaca blog ini.

Sampai di sini dulu. 

Sekian. Terima kasih.

Post a Comment

© Tone Excel