Tiada Website Bukan Alasan Untuk Bisnes - Tunetalk Toneexcel

Salam hormat kepada anda dan terima kasih saya ucapkan kerana sudi menjengah blog ini. Sekarang saya ingin berkongsi sedikit info bagaimana menjawap persoalan ejen yang ingin memperkenalkan program mempromosikan simkad prepaid Tunetalk Toneexcel secara online.

Secara asasnya bagi mereka yang ingin menjalankan program ini secara online memerlukan website dan ia boleh dipilih dengan cara berbayar ataupun secara percuma. Ia terletak di tangan anda. Bagi mereka yang memilih cara percuma saya sarankan gunakan blogger.com untuk website pertama anda seperti mana saya lakukan sekarang.

Bagi mereka yang membuat pilihan berbayar, ada beberapa perkara yang perlu anda faham.

  1. Hosting - Ia merupakan tempat menyimpan fail-fail website editor seperti html, php, asp serta gambar-gambar dan sebagainya. Syarikat hosting menyediakan server yang mempunyai kapasiti besar untuk pelanggan-pelanggannya menyimpan fail-fail tadi. Pemilihan syarikat hosting perlu dilakukan dengan bijak kerana terdapat banyak pilihan pada masa kini.

     
  2. Domain - Nama website anda perlulah dipilih mengikut kesesuaian serta mudah diingati. Sebagai contoh saya memilih tunetalk2u.biz untuk website berbayar saya. Sepertimana perniagaan offline yang mensyaratkan untuk mendaftar nama syarikat ataupun enterprise yang sesuai. 

Kemahiran membina website juga perlu sedikit sebanyak dipelajari kerana ia juga membantu anda untuk mereka cipta rekaan website anda sendiri kelak. Direct sponsor saya dalam program ni iaitu saudara Mazelan Abas ada menyediakan secara percuma ilmu membina website. Anda hanya perlu mendaftar sahaja di laman web ini automlmanda.ws . Semoga ia membantu anda kelak.

Jika anda masih ingin memiliki website percuma dan mula untuk mempromosi di akaun facebook anda saya sarankan anda lawati toneexcel.biz dan mula berdaftar. Informasi lengkap telah disediakan dan insya Allah jika anda mempromosi secara konsisten pasti ada hasilnya kelak.


 Sekian untuk perkongsian kali ini. Terima kasih.



Revolusikan Handphone Anda Sebagai Sumber Pendapatan Anda

Salam hormat kepada anda kerana sudi menjengah blog ini. Mengikut kajian statistik dari pihak SKMM melaporkan terdapat 31 juta pengguna handphone pada 2010 dan jumlah pengguna ini telah melebihi populasi rakyat Malaysia iaitu seramai 28 juta penduduk. Ia menjadikan kadar penembusan sebanyak 108 peratus kadar pengguna handphone dan saya yakin ia semakin meningkat dari tahun ke tahun.

Jika dilihat dari kadar pengguna handphone yang semakin meningkat ini telah membuktikan bahawa terdapat banyak peluang yang boleh diambil sebenarnya. Kita lihat sahaja bagaimana 3 syarikat telko terbesar Malaysia yang bersaing demi memikat hati pengguna handphone melalui kadar panggilan terendah, sms terendah, caj internet terendah dan sebagainya. Sebagai pengguna dah pasti ingin mencari satu tawaran perkhidmatan yang memberi faedah terbaik. Betul kan ? 

Kelebihan Tawaran Dari Bisnes Simkad Tunetalk

  1. Setiap topup prepaid yang anda laburkan melayakkan anda mendapat point untuk tiket kapal terbang Air Asia
  2. Perlindungan Insuran Kemalangan (PA) sebanyak RM100,000.00 mengikut terma dan syarat.
     
  3. Anda boleh mengekalkan nombor lama ataupun nombor kesayangan anda untuk bertukar kepada Tunetalk. Tiada masalah untuk dilakukan walau dari mana syarikat telko yang anda langgan sekarang.
  4. Mudah untuk melakukan topup kerana anda boleh lakukan di mana sahaja sama seluruh Malaysia seperti mana yang anda lakukan sekarang.


  5. Peluang menjana pendapatan tanpa anda perlu melakukan pelaburan lagi. Maklumat lanjut sila ke laman web www.tunetalk2u.biz


Pelan pemasaran yang ditawarkan oleh Tunetalk Toneexcel cukup mengujakan bagi mereka yang serius untuk menjadikan handphone sebagai sumber pendapatan. Jika anda pernah berkecimpung dalam MLM dah pasti anda tahu bagaimana pelan pemasaran seperti gambarajah di atas ini dijalankan.

Bagi mereka yang kurang faham, sila tonton video di bawah ini sekarang !



Sampai di sini sahaja perkongsian informasi serta peluang mencipta sumber pendapatan tambahan buat anda. Ia mempunyai potensi untuk berkembang dengan pantas kerana Tunetalk telah dilanggani lebih 126,000 rakyat Malaysia. Mungkin anda adalah seterusnya....

Selamat mencuba !

Video Intro Mempromosi Tunetalk Toneexcel Secara Online

Salam hormat kepada anda. Tengah gatal tangan terus buat video intro untuk mempromosi program Tunetalk bersama Toneexcel ni. Sajer nak tengok ada tak yang meminati video ni. Salah satu tip berkesan melakukan pemasaran online adalah melalui video dan saya insya Allah mengambil peluang ni untuk memasarkan produk simkad ini.

Jika anda adalah salah seorang di bawah network saya, saya akan ajar cara melakukan pemasaran video melalui Youtube. Sebenarnya banyak lagi teknik pemasaran yang saya belum lakukan untuk mempromosi produk simkad ni memandangkan saya masih baru dalam bidang telekomunikasi ni.

Cuba tonton sebentar video ni dengan tekan butang PLAY di bawah nie !