Tone Excel

Revolusikan Handphone Anda Sebagai Sumber Pendapatan Anda

Salam hormat kepada anda kerana sudi menjengah blog ini. Mengikut kajian statistik dari pihak SKMM melaporkan terdapat 31 juta pengguna handphone pada 2010 dan jumlah pengguna ini telah melebihi populasi rakyat Malaysia iaitu seramai 28 juta penduduk. Ia menjadikan kadar penembusan sebanyak 108 peratus kadar pengguna handphone dan saya yakin ia semakin meningkat dari tahun ke tahun.

Jika dilihat dari kadar pengguna handphone yang semakin meningkat ini telah membuktikan bahawa terdapat banyak peluang yang boleh diambil sebenarnya. Kita lihat sahaja bagaimana 3 syarikat telko terbesar Malaysia yang bersaing demi memikat hati pengguna handphone melalui kadar panggilan terendah, sms terendah, caj internet terendah dan sebagainya. Sebagai pengguna dah pasti ingin mencari satu tawaran perkhidmatan yang memberi faedah terbaik. Betul kan ? 

Kelebihan Tawaran Dari Bisnes Simkad Tunetalk

  1. Setiap topup prepaid yang anda laburkan melayakkan anda mendapat point untuk tiket kapal terbang Air Asia
  2. Perlindungan Insuran Kemalangan (PA) sebanyak RM100,000.00 mengikut terma dan syarat.
     
  3. Anda boleh mengekalkan nombor lama ataupun nombor kesayangan anda untuk bertukar kepada Tunetalk. Tiada masalah untuk dilakukan walau dari mana syarikat telko yang anda langgan sekarang.
  4. Mudah untuk melakukan topup kerana anda boleh lakukan di mana sahaja sama seluruh Malaysia seperti mana yang anda lakukan sekarang.


  5. Peluang menjana pendapatan tanpa anda perlu melakukan pelaburan lagi. Maklumat lanjut sila ke laman web www.tunetalk2u.biz


Pelan pemasaran yang ditawarkan oleh Tunetalk Toneexcel cukup mengujakan bagi mereka yang serius untuk menjadikan handphone sebagai sumber pendapatan. Jika anda pernah berkecimpung dalam MLM dah pasti anda tahu bagaimana pelan pemasaran seperti gambarajah di atas ini dijalankan.

Bagi mereka yang kurang faham, sila tonton video di bawah ini sekarang !Sampai di sini sahaja perkongsian informasi serta peluang mencipta sumber pendapatan tambahan buat anda. Ia mempunyai potensi untuk berkembang dengan pantas kerana Tunetalk telah dilanggani lebih 126,000 rakyat Malaysia. Mungkin anda adalah seterusnya....

Selamat mencuba !

Post a Comment

© Tone Excel