Tone Excel

Kadar Panggilan Pukul Rata Versi Kemaskini Dari Tune Talk Toneexcel

Salam hormat bagi anda yang semestinya sedang mencari maklumat tentang caj kadar panggilan, SMS dan internet dari perkhidmatan Tune Talk Toneexcel. Bagi meningkatkan kepercayaan syarikat kepada pemasar ataupun ejen TTTE demi meyakinkan kewujudan syarikat adalah bukan sekadar dipinggiran semata-mata.

Demi menghargai komitmen ejen pemasaran SIMKad Tune Talk Toneexcel sehingga mencapai bilangan ahli yang diluar jangkaan maka pihak syarikat berbesar hati telah menurunkan kadar panggilan kepada yang lebih kompetitif.

Ia telah dilancarkan baru-baru ini dan sekarang bagi mereka yang bergerak secara serius sebagai ejen pemasar Simkad TTTE boleh mampu tersenyum dengan kadar terkini ini. Apa yang penting adalah kefahaman tentang konsep perniagaan pemasaran ini.

Melalui rancangan pemasaran yang 'awesome' serta perluang menjana pendapatan yang boleh diwarisi oleh anak dan isteri jika kita tiada di dunia menjadikan kita bakal meninggalkan satu legasi perniagaan kepada anak dan isteri kelak. Insyaa Allah.

Gambar di bawah adalah carta rajah Tone Excel rate terkini dan kini adalah masanya untuk kita mula bertindak.


Peluang istimewa untuk memulakan TINDAKAN

Peluang telah disediakan, faedah juga cukup menakjubkan serta rancangan pemasaran yang mengujakan tidak bermakna jika tiada tindakan dilaksanakan. Melalui kadar panggilan 28 sen untuk setiap panggilan di mana sebelum ini kadar panggilan adalah 32 sen/minit merupakan satu langkah positif bagi membantu meningkatkan jumlah pengguna perkhidmatan telko TTTE khasnya.

Sekian duhulu post kali ini. Insyaa Allah akan dikemaskini dari masa ke semasa tentang info terbaru mengenai Tune Talk Toneexcel. Terima kasih.
Post a Comment

© Tone Excel