Tone Excel

Point Besar Untuk Menjimatkan Tiket Kapal Terbang Air Asia Bersama Toneexcel


Bermula 1 October 2013 ejen pemasar Toneexcel menikmati kelebihan untuk penebusan point bagi menukar kepada tiket kapal terbang Air Asia. Ia dikenali sebagai BIG Point-For Air Asia Ticket dalam bahasa orang putehnya. Nampak menarik kan bunyinya. Ini bermakna anda yang sekarang menggunakan line handphone Tune Talk boleh melancong dengan tambang percuma bersama Air Asia pada nilai yang lebih baik.


Nilai Tambah Yang Menguntungkan

Kini sesiapa sahaja yang mengeluarkan belanja untuk topup prepaid ,berpeluang memberi nilai tambah yang baik kepada setiap panggilan, SMS dan internet yang dilakukan. Perkara biasa kita lakukan secara harian bukan sahaja  boleh menjimatkan wang anda malah anda juga boleh melancong tanpa memikirkan kos penerbangan yang akan anda tanggung kelak.

Jika kita ingin menjadi seorang pengguna yang bijak, jadikan setiap nilai wang yang dikeluarkan memberi implikasi yang baik kepada ekonomi kita juga. Barulah dinamakan JIMAT dan DAPAT. Sila baca perkongsian saya di Nota Facebook bertajuk " "Value For Money" dari penggunaan SIMKad TTTE bukan sekadar omong kosong" di mana saya berkongsi tentang sistem point dan kelebihannya. Jika ingin terus membaca sila klik di sini

Maklumat Yang Diperlukan Untuk Penebusan

Sila hubungi Tune Talk Customer Care di 03-7949 0000 atau 13100 dan bersiap sedia dengan beberapa maklumat di bawah :

Name:
NRIC/passport:
Expiry passport:
Date of Birth:
Tune Talk No:
Total Points:
Destination:
Departure Date:
Departure Time:

Maklumat di atas anda perlu sediakan sebelum membuat penebusan. Untuk memperolehi lebih maklumat sila layari laman web rasmi Toneexcel atau terus ke laman web Tune Talk dengan cara terus klik di sini.

Rancanglah percutian anda bersama keluarga dan orang yang tersayang melalui penjimatan perbelanjaan penerbangan. Selepas ini anda boleh gunakan wang pejimatan dari kos penerbangan untuk shopping lah kan.

Sekian perkongsian saya. Terima kasih kerana sudi singgah blog ini. Jumpa lagi yer !

© Tone Excel