Tone Excel

2 Jenis Komisen Toneexcel Yang Ramai Tidak Tahu


"Orang Lain Guna Prepaid Kita Dapat Komisen"

Iniah kelebihan yang diperolehi dari bisnes TuneTalk Toneexcel kepada pengguna dan pemasar SIMKad ini.

Tahun 2014 ini adalah tahun mencabar bagi setiap pengguna yang memperolehi pendapatan sederhana. Jika ada peluang hebat untuk membantu menambahkan pendapatan anda pasti berita yang saya ingin kongsikan bakal gembirakan anda.

Sebagai pengguna handphone apakah modal yang harus anda bayar ?

a) Panggilan
b) SMS
c) Internet

Kesemua perkara di atas akan dilakukan oleh anda, tidak kiralah untuk aktiviti komersial ataupun kebajikan. Apa yang penting anda perlu megeluarkan wang untuk membayarnya.

Sebagai seorang pemasar SIMKad TTTE, saya melihat setiap perbelanjaan hanphone berlaku kadang kala tanpa kita perasan perbelanjaan kita melebihi daripada apa yang dianggarkan. Jika anda sebagai seorang ejen insuran, anda perlu memperuntukkan sebilangan wang untuk caj penggilan setiap bulan. Sama juga jika anda bekerja sebagai peniaga pasar malam sekalipun pasti anda perlu mengeluarkan belanja untuk handphone anda.

Komisen Dari Perbelanjaan Topup Anda

Selain daripada anda memperolehi point setiap nilai topup yang anda belanjakan, anda memiliki potensi untuk mendapat 2 jenis komisen daripada SIMKad Toneexcel iaitu...

1) Komisen 20%
2) Komisen 26%

Kedua-dua komisen adalah ditentukan daripada nilai topup yang anda belanjakan setiap bulan. Jika anda membelanjakan topup besar maka komisen yang bakal anda terima juga besar. Peratus komisen pula akan ditentukan daripada jumlah topup yang dibelanjakan oleh rakan dalam jaringan anda.

Menarik kan !

Baiklah.... Toneexcel menawarkan 2 jenis komisen berdasarkan faktor jumlah perbelanjaan pra-bayar telefon bimbit anda setiap bulan. Andai kata...

1) Jumlah kita topup dari RM20 ~ RM59.99
- Komisen yang diperolehi adalah 6% --> 3% --> 11% dari setiap penggunaan pra-bayar rakan dalam network anda mengikut level.

2) Jumlah kita topup dari RM60 ke atas
- Komisen bertambah dan peratus komisen adalah 10% --> 3% --> 13% dari setiap penggunaan pra-bayar setiap rakan dalam network anda mengikut level.

Jika anda masih kurang faham, anda boleh tonton video yang diterangkan di www.tunetalk2u.biz

Sekian dulu perkongsian saya pada kali ini. Semoga membantu sedikit sebanyak untuk anda terus mengguna serta memasarkan SIMKad Tunetalk Toneexcel. In syaa Allah...

Terima kasih.

P.S : Sama-sama guna, sama-sama dapat.

Post a Comment

© Tone Excel