Tone Excel

Website Tunetalk2u.biz Sedang Bertukar Tangan...

...kepada www.pendapatanpasif.net

Buat masa ni laman web admin di www.tunetalk2u.biz masih wujud di internet. Tunggu jer laman web tu ia luput dari langganan di Sempoi Hosting. Bagi laman web baru ini di PendapatanPasif.net, pihak admin masih melanggan di Sempoi Hosting, sebab ia masih menjadi kegemaran admin kerana service yang terbaik.

Semua ini berlaku setelah pihak Toneexcel telah memberi peringatan kepada ejen pemasaran simkad untuk menukar apa jua nama yang bersangkutan dengan Tunetalk. Anda boleh baca kisahnya pada post yang lepas tentang amaran syarikat di blog pada post yang lepas.

Inilah layout yang direka buat masa ini...Tawaran Kepada Ejen Dalam Network Kumpulan Team Pendapatan Pasif

Jika anda merupakan ejen berdaftar yang sah dari mana-mana ejen pemasar yang sah dari Team Pendapatan Pasif, anda layak memiliki laman web replika ini.

Pada ruangan Member Area ejen yang sah akan mendapat hadiah bonus berupa produk digital berupa ebook, perisian dan sebagainya demi membantu anda melakukan pemasaran di internet dengan cara yang betul.

Ketika post ini ditulis diruangan Member Area masih belum dimasukkan apa-apa bonus percuma. Insyaa Allah pihak admin sedang memikirkan apakah produk yang sesuai untuk dikongsikan kepada ejen kelak.

Ada banyak lagi perkongsian yang ingin dikongsikan kepada ejen yang sah kelak dan pihak admin sering menitik beratkan agar ejen dalam network melakukan teknik pemasaran internet yang sah dan betul caranya. Bukan dengan cara Spamming.

Sekian dulu untuk post kali ini. Semoga sedikit sebanyak membantu anda untuk kenal latar belakang kewujudan laman web www.pendapatanpasif.net.

Lakukan Ajer !!


Post a Comment

© Tone Excel