Sifu Mazelan Abas Inspirasi Kejayaan Toneexcel



Siapa yang berada di platform bisnes simkad Toneexcel pasti mengenali siapakan dia Mazelan Abas. Beliau dikenali dengan gelaran Sifu Mazelan dalam dunia perniagaan network marketing.

Beliau digelar sedemikian kerana minat beliau mengajar ramai newbie untuk faham apakah itu perniagaan yang berasas jaringan secara percuma. 

Kalau saya cuba ingat kembali suatu ketika saya mengenali beliau di internet, kebanyakan bisnes yang beliau usahakan adalah dalam network marketing.

Anda namakan bisnes apa sahaja bisnes networking apa yang beliau tak lakukan. Secara online mau pun offline.

Kebanyakan bisnes network marketing beliau telah lakukan, beliau akan berusaha sehingga mendapat income.

Itulah penetapan matlamat yang beliau berikan.


Pengenalan pertama dengan GDI

Bisnes hosting antarabangsa dari GDI adalah bisnes pertama saya dan saya mengenali bisnes ini pun dari Sifu Mazelan. Antara paltform yang baik telah beliau praktikkan untuk menarik ramai prospek ejen baru dalam network beliau adalah melalui kursus AutomlmAnda.

Buat pengetahuan anda bisnes GDI juga menawarkan pendapatan pasif dan beliau juga masih memperolehi pendapatan dari GDI secara pasif di peringkat antarabangsa.

Kalau anda search di google...automlmanda.ws merupakan website percuma yang mengajar anda bagaimana membuat website serta cara melakukan pemasaran internet dengan cara yang berkesan.

Saya tiru apa yang diajar dan alhamdulillah sedikit sebanyak ilmu tentang buat website dan cara pemasaran efektif saya telah pelajari dengan baiknnya.

Di situlah pengalaman pertama saya belajar membina website. Anda pun boleh mula belajar ilmu di sana !


Belajar buat website versi sendiri

Saya cuba tiru sebaik mungkin dari apa yang Sifu Mazelan Abas lakukan. Itulah yang dipesan oleh beliau jika ingin berjaya seperti beliau.

Kini saya telah wujudkan satu laman web yang mengajar mereka yang masih zero dalam dunia perniagaan internet secara online melalui laman web saya sendiri di www.rebizinfo.com.

Jika anda ingin ketahui secara lanjut sila lihat di www.rieclick.com/kursus-percuma-biz-internet

Saya dalam proses untuk mengemaskini website dengan teknik pemasaran terkini dan efektif kepada mereka yang telah daftar di laman web tersebut. Saya ingin cuba yang terbaik membantu kepada mereka yang ingin dibantu dari ilmu yang saya miliki serba sedikit ini.


Toneexcel empayar terbesar Sifu Mazelan Abas

Impian mempunyai empayar terbesar network marketing dalam bidang telekomunikasi seperti Toneexcel kini menjadi realiti bagi Sifu Mazelan Abas. Sejarah penglibatan beliau dalam bidang network marketing kini mencapai tahap yang maximum. 

Kehidupan beliau kini telah bebas dari segala hutang piutang. Bayangkan dengan pendapatan sebulan RM 500,000 sebulan dan ia semakin lama semakin meningkat menjadi kehidupan Sifu Mazelan mencapai tahap klimak yang beliau nantikan.

Anda bayangkan jika anda juga mencapai tahap seperti beliau ! Pasti satu kehidupan yang benar-benar bebas dari kekangan wang dan masa.

Sasaran beliau kini ingin melahirkan lebih ramai menjana pendapatan RM 100,000 sebulan dalam network beliau.

Adakah anda salah seorang nya ?

Sila tonton video inspirasi buat anda yang masih tertanya-tanya siapa sebenar Sifu Mazelan Abas pada link di bawah ini !




========================
Jom Jana Pendapatan Pasif Dengan Simkad Toneexcel
========================

Ramai yang telah berjaya menjana income tetap setiap bulan hanya dengan bisnes simkad Toneexcel. Satu peluang bisnes yang unik dan mempunyai potensi yang cukup besar bagi semua orang yang menggunakan handphone.

Peluang anda untuk bebas dari hutang terbuka luas dan ia ada di dalam bisnes Toneexcel ini.

Jom sertai kumpulan saya untuk sama-sama menjana income lumayan. Insyaa Allah.

Dapatkan maklumat lanjut di laman web saya di bawah ini sekarang !



---> www.pendapatanpasif.net




P/S : Sila daftar Nama dan Email pada borang yang tertera pada website di atas ini secara percuma untuk menerima EXTRA info tentang bisnes simkad Toneexcel.

Gatal Tangan...Buat Video Untuk Web Baru Pendapatan Pasif - VIDEO

Gatal Tangan...Buat Video Untuk Web Baru Pendapatan Pasif - VIDEO

Gatal tangan kat sini ada dua. Pertama alhamdulillah syukur ke hadrat Allah kerana mengurniakan satu peluang menjana pendapatan pasif setiap bulan tak pernah putus setakat ini.

Gatal tangan yang kedua ... buat video INTRO untuk website baru www.pendapatanpasif.net.

Ramai otai kata buat video boleh tingkatkan trafik dan dari research yang saya buat, ye betul video merupakan cara terbaik untuk meningkatkan jumlah trafik ke laman web.

Maka terhasil lah video pertama menggunakan software yang dibeli dari usahawan antarabangsa yang bernama Video Maker FX.

Kalau nak tahu kat mana beli boleh PM saya yer.

Saya bukan nak jual untuk komisen sofware video tu, cuma nak beritahu kepada ahli network saya terutamanya untuk mendapatkan web replika. Boleh lah promosi secara online kelak !

Nak tengok video intro tu, ada kat bawah nie...




Kawan-kawan nak kenal saya kat FB...bolehlah klik sini !