Bukti Kejayaan Tone Excel - Sumber Inspirasi Dari Sifu Mazelan

Bukti Kejayaan Tone Excel - Sumber Inspirasi Dari Sifu Mazelan

Kejayaan mencapai kehidupan yang bebas dari segi kewangan dan masa adalah nikmat kehidupan yang luar dari kehidupan normal.

Tak ramai yang boleh capai kehidupan yang bebas untuk membuat apa sahaja, pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Jika suatu program atau plan pemasaran sesuatu program tidak baik, takkan Sifu Mazelan Abas telah membuktikan kejayaan beliau hari ini. Sebagai internet marketer yang dahulunya seorang pekerja kilang, kini telah mencorak kehidupan pilihan beliau sendiri.

Pendapatan beliau yang hampir mencecah RM 500,000 sebulan adalah satu usaha gigih beliau ketika mula-mula mengembangkan bisnes Tone Excel dalam masa 4 tahun.

Sifu Mazelan Abas mula memperolehi pendapatan 5 angka pada mulanya sebelum 2 tahun bergerak aktif memasarkan simkad Tone Excel. Selepas 2 tahun beliau rehat untuk sponsor orang lain apabila ahli network di Level 1 beliau mencapai 400 orang.

Beliau tak jangka bahawa pendapatan pasif dari simkad Tone Excel semakin lama semakin naik, walaupun beliau berhenti menaja orang lain.

Lihat potensi menjana pendapatan Tone Excel di sini ! 



Bisnes Sen-Sen - Terkaya Di Dunia

Menjadikan inspirasi dan kekuatan dari orang terkaya di dunia Carlos Slim Helu menjadi sebab beliau berada pada platform telekomunikasi dan ia seharusnya menjadi sebab juga kepada semua pengedar simkad Tone Excel.

Ia agak abnormal juga, andai kita berfikiran bisnes sen-sen boleh jadi kaya.

Ok....sila lihat video yang ada di laman web ini ---> http://pendapatanpasif.net/bukti-simkad-jana-6angka/



Logik ker Bisnes Sen-Sen Boleh Kaya ?

Mengikut hukum kepenggunaan, ia tidak mustahil sebab bisnes telekomunikasi adalah satu cabang bisnes yng bernilai berbillion USD. Seperti telah dinyatakan diatas tadi, lihat sahaja orang terkaya di dunia yang memiliki market bisnes hanya dalam negara sendiri sahaja di Mexico... boleh menjadi orang terkaya di dunia.

Berbanding Bill gate yang menjadi orang kedua terkaya di dunia melalui produk untuk seluruh dunia menggunakannya.

Nak tak nak ... bisnes telekomunikasi adalah satu ruang untuk pengguna handphone menaik tarak sosio ekonomi mereka menjadi seorang yang bebas dari masalah kewangan.

Itu pun bagi mereka yang nampak potensinya.


======================================================
PERCUMA ! Web Replika dan Support - Khas bagi yang belum menyertai 
Program WOW Tune Talk Tone Excel
======================================================

Tawaran khas kepada anda yang baru kenal program ini. Jika anda minat untuk melakukan pemasaran secara online, syarat asasnya adalah anda perlukan website.

Saya telah sediakan web replika simple tetapi jelas penerangan tentang bisnes Tone Excel.

Lihat contohlaman web di bawah !




Bukan itu sahaja, insyaa Allah saya akan bantu semampu saya untuk berkongsi ilmu pemasaran internet yang betul kepada anda di member area.

Sekarang masih dalam stage kemaskini, belum siap sepenuhnya.

Antara tawaran saya...

1. Laman web replika percuma, tanpa bayaran kos domain dan hosting

2. Support group di Facebook dan Ummaland (kalau takde, sila daftar dulu...ia percuma)

3. Ebook - ayat iklan di mana-mana social media. 

4. Produk digital seperti Ebook, Audio, Video berkenaan teknik pemasaran online.

5. Video Tutorial khas dari saya dan juga Sifu Mazelan Abas.

6. dan lain-lain...( yang mana dirasakan perlu )



Syarat utama buat masa ni...

Saya hanya membuka tawaran ini JIKA anda daftar simkad baru anda kelak pada mana-mana IDP yang tertera di web replika www.pendapatanpasif.net. Ini bermaksud saya serius ingin membantu ahli dalam network saya yang sah sahaja.

Setiap pendaftaran untuk memiliki semua tawaran saya, akan dilakukan pengesahan dalam masa 48 jam dari tarikh pendaftaran.


Maklumat lanjut anda sila layari - http://pendapatanpasif.net/team-pppdh.php



Sekian. Terima kasih.


Salam kejayaan;
Azeri bin Abdul Wahab
www.tunetalk2u.biz









6 Faedah Utama sebagai Pengguna Simkad Tone Excel [VIDEO]

6 Faedah Utama sebagai Pengguna Simkad Tone Excel [VIDEO]

Selepas saya siapakan video untuk 6 faedah utama sebagai pengguna simkad Tone Excel, saya terus post di sini. Kepada ahli Team 3PDH anda boleh download video ini dan sebarkan ke mana-mana forum, blog, social media dan sebagainya.

Semoga membantu anda !




P/S : Sila sertai Team 3PDH (Projek Pendapatan Pasif Dari Handphone) untuk menikmati sokongan dan bantuan pemasaran (hanya sah untuk ahli berdaftar dalam network sahaja) - DI SINI !
Menjana Pendapatan Sampingan Dengan Simkad Ajaib Tone Excel [VIDEO]

Menjana Pendapatan Sampingan Dengan Simkad Ajaib Tone Excel [VIDEO]

Salam hormat kepada anda. Terima kasih kerana sudi jengah blog ini.

Anda ingin buat duit sampingan untuk tambah pendapatan anda sekarang ?

Ekonomi kini semakin mencabar kehidupan kita. Pasti kita tercari-cari peluang untuk mencari pendapatan sampingan.

Kos sara hidup semakin lama semakin tinggi, anak pula semakin membesar, keadaan syarikat tempat anda bertugas pula semakin goyah, tekanan kerja pula semakin menekan, seolah-olah sengaja memberi tekanan kepada anda agar anda letak jawatan dengan rela dan sebagainya membuatkan anda buntu mencari jalan untuk alternatif pendapatan pasif yang memberi jaminan.

Jika anda letak jawatan sekarang, bila fikir-fikir balik sumber pendapatan yang ada selama ni hanya dengan pekerjaan sekarang.

Bagaimana nak tambah pendapatan sampingan sementara menjadikan ia satu pendapatan pasif setiap bulan anda ?

Sila tonton penerangan video di bawah, bagaimana keunikan simkad ajaib dari Tone Excel bakal memberi anda peluang untuk mengubah masa depan anda.

Klik butang 'PLAY' untuk tonton ! ( Pssttt...video ini adalah penerangan saya sendiri kepada anda yang ingin tahu apakah faedah yang disediakan oleh Tone Excel. Pasti mengujakan anda ! )


3 Sebab Anda Perlu Pilih Bisnes Telekomunikasi

3 Sebab Anda Perlu Pilih Bisnes Telekomunikasi

Perkara yang tidak sedar kita lakukan setiap bulan adalah topup handphone. Jika sikit-sikit kita topup pun setelah dijumlahkan sebulan paling kurang RM30 juga,

Pasti ada sebab mengapa ramai yang memilih bisnes telekomunikasi untuk menjana pendapatan tambahan. Antara 3 sebab anda perlu memilih bisnes telekomunikasi adalah seperti berikut.


1. Kebal Ekonomi

Majoriti rakyat Malaysia menggunakan handphone. Bila guna perlu bayar. Ada bulanan dan ada harian. Bergantung kepada cara digunakan untuk apa.

Nak tak nak...pasti kita akan buat panggilan, bersosial media, SMS, dan melayari internet.

Handphone juga tersenarai dalam perbelanjaan bulanan. Kita bayar untuk service telko menjadikan ia satu keperluan. Bila perlu ia menjadi kebal ekonomi.


2. Lambakan Handphone

Banyak keluaran jenama handphone. Ada yang murah ada yang mahal. Ikut kemampuan. Kebanyakan orang mampu memiliki handphone.

Kilang semikonduktor pun lebih fokus kepada komponen elektronik untuk smart phone. Mereka tahu pasaran apa yang meleTOP.

Handphone dah jadi macam goreng pisang panas. Semua berebut nak beli. Kalau dah beli takkan biar kosong TANPA simkad. Pasti kena register untuk line atau prepaid. Betul kan!



3. Pengguna Prepaid Kuasa Majoriti

Daripada populasi penduduk Malaysia seramai 27 juta, terdapat 27.4 juta pengguna prepaid berbanding 6.8 juta pengguna postpaid.

Prepaid lebih mudah dimiliki. Top up pun ikut kemampuan. Lebih mudah berurusan sebab nak topup kat mana -mana pun boleh. Online atau Offline.

Repeat sale ada sahaja sebab utama tadi memang produk pilihan ramai orang. Konsep prepaid mudah jer bayar dulu guna kemudian.


========================
Cara jimatkan bil dan topup sehingga 
50% (VIDEO)
========================


Rahsia yang ramai tak tahu. Sila tonton video penerangan selama 7 minit di bawah !

.
---> http://rebizinfo.com/jimat-bil-handphone


P.S : Lock tempat anda untuk melakukan perniagaan telekomunikasi dan mula tukar simkad anda sekarang kepada simkad Tone Excel.