Tone Excel

Bukti Kejayaan Tone Excel - Sumber Inspirasi Dari Sifu Mazelan

Kejayaan mencapai kehidupan yang bebas dari segi kewangan dan masa adalah nikmat kehidupan yang luar dari kehidupan normal.

Tak ramai yang boleh capai kehidupan yang bebas untuk membuat apa sahaja, pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Jika suatu program atau plan pemasaran sesuatu program tidak baik, takkan Sifu Mazelan Abas telah membuktikan kejayaan beliau hari ini. Sebagai internet marketer yang dahulunya seorang pekerja kilang, kini telah mencorak kehidupan pilihan beliau sendiri.

Pendapatan beliau yang hampir mencecah RM 500,000 sebulan adalah satu usaha gigih beliau ketika mula-mula mengembangkan bisnes Tone Excel dalam masa 4 tahun.

Sifu Mazelan Abas mula memperolehi pendapatan 5 angka pada mulanya sebelum 2 tahun bergerak aktif memasarkan simkad Tone Excel. Selepas 2 tahun beliau rehat untuk sponsor orang lain apabila ahli network di Level 1 beliau mencapai 400 orang.

Beliau tak jangka bahawa pendapatan pasif dari simkad Tone Excel semakin lama semakin naik, walaupun beliau berhenti menaja orang lain.

Lihat potensi menjana pendapatan Tone Excel di sini ! Bisnes Sen-Sen - Terkaya Di Dunia

Menjadikan inspirasi dan kekuatan dari orang terkaya di dunia Carlos Slim Helu menjadi sebab beliau berada pada platform telekomunikasi dan ia seharusnya menjadi sebab juga kepada semua pengedar simkad Tone Excel.

Ia agak abnormal juga, andai kita berfikiran bisnes sen-sen boleh jadi kaya.

Ok....sila lihat video yang ada di laman web ini ---> http://pendapatanpasif.net/bukti-simkad-jana-6angka/Logik ker Bisnes Sen-Sen Boleh Kaya ?

Mengikut hukum kepenggunaan, ia tidak mustahil sebab bisnes telekomunikasi adalah satu cabang bisnes yng bernilai berbillion USD. Seperti telah dinyatakan diatas tadi, lihat sahaja orang terkaya di dunia yang memiliki market bisnes hanya dalam negara sendiri sahaja di Mexico... boleh menjadi orang terkaya di dunia.

Berbanding Bill gate yang menjadi orang kedua terkaya di dunia melalui produk untuk seluruh dunia menggunakannya.

Nak tak nak ... bisnes telekomunikasi adalah satu ruang untuk pengguna handphone menaik tarak sosio ekonomi mereka menjadi seorang yang bebas dari masalah kewangan.

Itu pun bagi mereka yang nampak potensinya.


======================================================
PERCUMA ! Web Replika dan Support - Khas bagi yang belum menyertai 
Program WOW Tune Talk Tone Excel
======================================================

Tawaran khas kepada anda yang baru kenal program ini. Jika anda minat untuk melakukan pemasaran secara online, syarat asasnya adalah anda perlukan website.

Saya telah sediakan web replika simple tetapi jelas penerangan tentang bisnes Tone Excel.

Lihat contohlaman web di bawah !
Bukan itu sahaja, insyaa Allah saya akan bantu semampu saya untuk berkongsi ilmu pemasaran internet yang betul kepada anda di member area.

Sekarang masih dalam stage kemaskini, belum siap sepenuhnya.

Antara tawaran saya...

1. Laman web replika percuma, tanpa bayaran kos domain dan hosting

2. Support group di Facebook dan Ummaland (kalau takde, sila daftar dulu...ia percuma)

3. Ebook - ayat iklan di mana-mana social media. 

4. Produk digital seperti Ebook, Audio, Video berkenaan teknik pemasaran online.

5. Video Tutorial khas dari saya dan juga Sifu Mazelan Abas.

6. dan lain-lain...( yang mana dirasakan perlu )Syarat utama buat masa ni...

Saya hanya membuka tawaran ini JIKA anda daftar simkad baru anda kelak pada mana-mana IDP yang tertera di web replika www.pendapatanpasif.net. Ini bermaksud saya serius ingin membantu ahli dalam network saya yang sah sahaja.

Setiap pendaftaran untuk memiliki semua tawaran saya, akan dilakukan pengesahan dalam masa 48 jam dari tarikh pendaftaran.


Maklumat lanjut anda sila layari - http://pendapatanpasif.net/team-pppdh.phpSekian. Terima kasih.


Salam kejayaan;
Azeri bin Abdul Wahab
www.tunetalk2u.biz

Post a Comment

© Tone Excel