Data Internet 1Gb PERCUMA Selama 30 Hari



Salam hormat rakan pembaca blog ini sekalian.

Rata-rata pengguna handphone akan melihat tawaran telko mana murah untuk caj panggilan dan internet. Ini termasuklah pada diri saya sendiri.

Tapi adakah yang murah itu menguntungkan kita ?

Itu persoalan yang kita perlu jawab.

Zaman sekarang duit menjadi perkara sensitif. Lihat sendiri keadaan matawang Ringgit Malaysia sekarang.

Semasa post ini ditulis nilai Ringgit Malaysia turun kepada RM4.25 berbanding 1 US Dollar.

Bukan berkenaan mataawang yang ingin saya kongsikan di sini. Tapi mengenai nilai atau faedah yang kita dapat dari apa yang kita bayar.

Fokus utama saya tetap sama iaitu belanja topup handphone. Setiap pengguna pra-bayar pasti akan topup handphone mereka tak kitalah apa jua keadaan. Paling kurang RM5 pun jadi untuk topup.

Sebab apa ?

Sebab handphone sekarang menjadi satu keperluan umum tak kira usia. Semua orang guna handphone even nenek kita pun guna handphone. Betul tak ?

Kan best kalau kita belanja handphone tapi dapat duit.


Topup RM30 Dapat FREE 1 Gb Data Internet Selama 30 Hari

Tawaran terbaru bagi pengguna simkad Tone Excel khasnya, Jika anda topup RM30 anda dapat 1Gb data internet secara PERCUMA selama 30 hari TANPA kurang 1 sen pun nilai kredit anda.

Yelah...dah FREE takkan kurang pulak kredit kan.

Bagi saya ini adalah satu bonus bagi mereka yang sentiasa konsisten dalam Tone Excel. Semakin lama tawaran Tune Talk kepada pengguna simkad Tone Excel bertambah baik. Usahasama terbaik antara Tune Talk dan Tone Excel sentiasa mendengar apa sahaja cadangan Tone Excel memberi kesan kepada perkembangan syarikat Tone Excel yang kini mencecah lebih 1 juta pengguna.

Anda juga boleh turut serta sekarang, kerana masih belum terlewat.

Jika anda ingin sertai bersama team saya anda boleh layari laman web ini www.pendapatanpasif.net.

Turun Harga Caj Internet Dari RM42 Kepada RM38

WOW !....bertambah gembira pengguna simkad Tone Excel sebab caj internet 1Gb yang dulu berharga RM42 kini diturunkan kepada RM38. Caj ini adalah kadar bagi mereka yang topup lebih RM30. 

Andai anda topup RM50 dan anda nak langgan data internet 1 Gb, nilai RM38 dari kredit anda akan ditolak menjadikan baki kredit anda menjadi RM12 untuk panggilan.

Bertambah berbaloi perbelanjaan anda kelak.

Adakah anda masih belum membuat keputusan untuk faedah bagi perbelanjaan anda sekarang ?

Jom sertai saya dan dapatkan maklumat lanjut di laman web saya di www.pendapatanpasif.net.

Sekian dahulu berita terkini tawaran Tune Talk kepada pengguna simkad Tone Excel khasnya dan saya harap anda adalah salah seorang darinya,

Jumpa lagi pada post yang lain. Sekian. Terima kasih.




Topup RM30 Dapat PERCUMA 1GB Data Plan Selama 7 Hari Yang Mana Awal

Topup RM30 Dapat PERCUMA 1GB Data Plan Selama 7 Hari Yang Mana Awal



WOW !! Semakin menarik promosi Tone Excel kepada pengguna Tune Talk khasnya.

Sebelum ini Tone Excel menawarkan tambahan percuma Air Time sebanyak RM10 setiap topup RM30. Promosi itu telah ditamatkan dan kini ditambah dengan sesuatu yang menarik.

Sekarang bermula dari 12:01am bermula 15th June 2015, setiap topup RM30 layak mendapat FREE data plan sebanyak 1Gb selama 7 hari. Tarikh tamat promosi sehingga diberitahu kelak.

Anda boleh layan internet sampai lebam lepas ni.

Hanya topup RM30 dah dapat FREE data plan percuma sebanyak 1 Gb.

Menarik bukan.

Bagi anda yang katakan Tone Excel mahal bab caj internet walaupun sebenarnya ia murah, inilah masanya untuk anda bertukar kepada pilihan menjadi pengguna bijak.

Percayalah dengan menyertai Tone Excel, anda bukan sahaja menjadi pengguna bijak dan jimat malah anda boleh menjana wang lumayan JIKA berkongsi kepada rakan anda, jiran tetangga, saudara-mara dan lain-lain.

Ayuh mulakan bertukar simkad anda sekarang kepada simkad Tone Excel untuk menikmati promosi yang pasti terbaik untuk setiap penggunanya. Setiap pengumuman promosi semestinyalah yang terbaik untuk anda kelak.

Anda sudah menyertai Tone Excel ?

Jika belum, jom sertai saya dengan cara melayari laman web utama saya di www.pendapatanpasif.net

Sekian. Terima kasih.

P/S : Semoga anda berjaya walaupun apa bidang yang anda lakukan.
Cara MUDAH Nak Daftar Simkad Tune Talk Tone Excel

Cara MUDAH Nak Daftar Simkad Tune Talk Tone Excel



Salam hormat rakan-rakan pembaca sekalian.

Semakin lama saya berada dalam bisnes Tone Excel ni, semakin MUDAH teknik nak daftar simkad bagi pengguna baru. Jika selama ini anda mempunyai masalah untuk daftar sebab terpaksa tunggu upline, kini tidak perlu berbuat demikian. Sifu Mazelan Abas (jutawan Tone Excel) telah menyediakan satu laman web untuk semua bakal pengguna simkad Tone Excel melakukan pendaftaran.

Semua telah dipermudahkan !

Sila layari www.daftarTE.com

Bagi mereka yang sedang melayari laman web saya di www.pendapatanpasif.net ,saya telah sediakan manual untuk daftar secara SMS dan butang shortcut untuk daftar terus melalui link di atas.

Kalau anda tercari-cari cara daftar simkad Tone Excel yang paling mudah, bagi saya ini dah kita mudah untuk anda kembangkan bisnes anda.

Semoga membantu anda. Sekian. Terima kasih.


Nak Tawaran Rebat Telefon Pintar Dari Tone Excel ?


Ada ker syarikat telekomunikasi nak beri rebat telefon pintar kepada pengguna mereka ? Hanya syarikat yang benar-benar kukuh sahaja berani memberi ganjaran rebat seperti ini.

Hasil kerjasama antara syarikat Tune Talk dan Tone Excel membuka peluang kepada pengguna handphone menikmati ganjaran berbaloi dari apa yang mereka bayar.

Jika selama ini anda menggunakan handphone TANPA apa-apa ganjaran, kini setiap perbelanjaan anda memberi nilai setiap wang anda. Hanya mengenakan syarat mudah iaitu point terkumpul daripada kredit topup yang anda bayar melayakkan anda tebus point dengan rebat telefon pintar seperti gambar di atas.

Walaupun banyak lagi tawaran lain selain dari rebat telefon pintar , ada beberapa lagi tawaran seperti tiket kapal terbang Air Asia, tiket wayang dan lain-lain turut disediakan.

Apa yang penting adalah ganjaran sebagai pengguna pintar simkad ToneExcel untuk penjimatan dan yang paling penting menjana pendapatan pasif setiap bulan.


=========================
Cara Tebus Rebat Telefon Pintar
=========================

Berikut saya kongsikan 3 langkah bagaimana cara anda boleh menebus telefon pintar pelbagai jenama ini.

1) Anda perlu kenal pasti jumlah point terkumpul terkini anda dengan menaip *133# dan tekan butang Call dari telefon anda.

2) Anda periksa syarat dan pilihan smartphone yang sesuai DI SINI !

3) Hubungi khidmat pelanggan untuk menebus mata ganjaran Tune Talk Tone Excel dinombor 03-794 90000 atau hubungi HQ Tone Excel dinombor 010-5000 969 atau 010-5333 969.


Sangat mudah urusan penebusan mata ganjaran rebat telefon pintar dan anda juga boleh turut sama menikmati faedah yang disediakan oleh syarikat Tune Talk Tone Excel.

Sekian dulu post saya kali ini. Semoga ia bermanfaat kepada anda.

Sekian. Terima kasih.


ANDA NAK TAHU BAGAIMANA TONEEXCEL OFFER PENDAPATAN PASIF ?

TERBARU ! Guna Applikasi Android Untuk Daftar Simkad Tone Excel


Anda menghadapi masalah untuk DAFTAR simkad Tone Excel ? Kini urusan pengaktifan simkad anda dipermudahkan. Tiada alasan lagi untuk anda terus memulakan bisnes telekomunikasi yang sangat unik ini.

Jika anda tidak memulakannya sekarang, mungkin adik-beradik anda, saudara mara anda dan mungkin ibu dan bapa anda akan di sponsor oleh orang lain untuk menyertai bisnes Tune Talk Tone Excel.

Applikasi Adroid Untuk Daftar Simkad Tone Excel


Gambar di atas adalah main page applikasi android yang saya maksudkan. Jika anda biasa menggunakan Google Play, pasti anda tahu bagaimana untuk mencari applikasi ini.

Jika anda ingin memuat turun applikasi ini sekarang, sila KLIK SINI !

Applikasi ini telah di cipta oleh salah seorang ejen Tone Excel yang bernama Rizal Salim. Cara daftar  dan aktif simkad yang lebih inovatif selain dari kaedah SMS ini disediakan khas untuk semua pengguna simkad TE amnya dan ejen pemasar simkad Tone Excel khasnya.

Saya pun baru sahaja explore applikasi ini dan semestinya sesuatu yang terkini tentang Tone Excel akan cuba saya kemaskini dalam blog ini. Semoga anda sebagai agen Tone Excel berjaya dan kaya dengan pantas kelak.

Sekian. Semoga jumpa lagi.

P/S : Anda telah sertai Program WOW Komuniti Tune Talk Tone Excel ? Jika belum, mari sertai kami hari ini untuk meningkatkan pendapatan yang anda miliki sekarang dan bersama-sama tim kami menikmati kebebasan dari segi kewangan dan masa. Insya Allah. Sila layari www.pendapatanpasif.net sekarang !