Tone Excel

Nak Tawaran Rebat Telefon Pintar Dari Tone Excel ?


Ada ker syarikat telekomunikasi nak beri rebat telefon pintar kepada pengguna mereka ? Hanya syarikat yang benar-benar kukuh sahaja berani memberi ganjaran rebat seperti ini.

Hasil kerjasama antara syarikat Tune Talk dan Tone Excel membuka peluang kepada pengguna handphone menikmati ganjaran berbaloi dari apa yang mereka bayar.

Jika selama ini anda menggunakan handphone TANPA apa-apa ganjaran, kini setiap perbelanjaan anda memberi nilai setiap wang anda. Hanya mengenakan syarat mudah iaitu point terkumpul daripada kredit topup yang anda bayar melayakkan anda tebus point dengan rebat telefon pintar seperti gambar di atas.

Walaupun banyak lagi tawaran lain selain dari rebat telefon pintar , ada beberapa lagi tawaran seperti tiket kapal terbang Air Asia, tiket wayang dan lain-lain turut disediakan.

Apa yang penting adalah ganjaran sebagai pengguna pintar simkad ToneExcel untuk penjimatan dan yang paling penting menjana pendapatan pasif setiap bulan.


=========================
Cara Tebus Rebat Telefon Pintar
=========================

Berikut saya kongsikan 3 langkah bagaimana cara anda boleh menebus telefon pintar pelbagai jenama ini.

1) Anda perlu kenal pasti jumlah point terkumpul terkini anda dengan menaip *133# dan tekan butang Call dari telefon anda.

2) Anda periksa syarat dan pilihan smartphone yang sesuai DI SINI !

3) Hubungi khidmat pelanggan untuk menebus mata ganjaran Tune Talk Tone Excel dinombor 03-794 90000 atau hubungi HQ Tone Excel dinombor 010-5000 969 atau 010-5333 969.


Sangat mudah urusan penebusan mata ganjaran rebat telefon pintar dan anda juga boleh turut sama menikmati faedah yang disediakan oleh syarikat Tune Talk Tone Excel.

Sekian dulu post saya kali ini. Semoga ia bermanfaat kepada anda.

Sekian. Terima kasih.


ANDA NAK TAHU BAGAIMANA TONEEXCEL OFFER PENDAPATAN PASIF ?

Post a Comment

© Tone Excel