Tone Excel

Alhamdulillah....Kedudukan Page 1 Laman Web TuneTalk2u.bizSebagai usahawan internet, kita perlu memikirkan cara bagaimana untuk meminimumkan kos pengiklanan bagi sesuatu produk. Salah satu cara teknik yang saya selalu suka gunakan adalah teknik SEO.

Walaupun ada pelbagai teknik untuk minimumkan kos pemasaran, teknik ini masih berkesan dan boleh membantu meningkatkan jualan.

Kalau anda nak periksa kedudukan terkini laman web www.tunetalk2u.biz, sila masukkan kata kunci " simkad toneexcel" di enjin carian anda (Google) dan cuba lihat kedudukan terkini laman web ini. Mungkin kedudukan berbeza TAPI saya harap ia masih dipaparkan di Page 1 enjin carian anda.


Apa teknik yang saya gunakan ?


1) Pemilihan keyword yang betul untuk laman web.
2) Perlu ada blog dan cuba linkkan sebanyak mungkin laman web berautoriti ke blog anda.
3) Cipta video di Youtube dan letakkan laman web di bahagian decription. Kalau nak belajar cara naikkan ranking video, anda boleh belajar dengan bro Zyan di pemasaranvideo.com
4) Kongsikan di forum-forum seperti WangCyber.com.
5) Banyakkan penulisan artikel yang berkaitan dengan bisnes anda.


Nampak macam remeh sebenarnya, tapi perlu ada kesabaran yang tinggi untuk mengekalkan ranking website kita ke enjin carian.

Apa yang penting...

Bagi saya adalah niat saya untuk membantu orang lain menjana pendapatan pasif melalui handphone. Tiada satu bisnes rujukan/referrel yang membayar anda seumur hidup selagi pelanggan anda menggunakan simkad Toneexcel.

Anda masih belum mendapatkan simkad yang membayar anda duit pasif setiap bulan TANPA henti hanya duduk di rumah sahaja ?

Anda boleh mulakan bisnes bersama team saya (Team 3PDH Toneexcel) dengan mengikuti 3 langkah mudah ini. Maklumat lanjut sila KLIK DISINI !


Sampai setakat ini dahulu perkongsian saya. Semoga ia memberi manfaat kepada kepada.P/S : JANGAN lupa LIKE Fanpage kami yer (Projek Pasif Dari Handphone)


Post a Comment

© Tone Excel