Tone Excel

Komisen 6% Masuk Ke Akaun Bank Anda Setiap Kali Suami, Isteri dan Anak Anda TopupKalau anda fikir Tone Excel hanya untuk untung kan orang atas, saya nasihatkan fikirkan kembali. Tolong kaji balik peluang yang disediakan oleh pihak Tone Group kepada semua pengguna handphone.

Peluang yang cukup unik ditawarkan kepada anda sebagai pengguna handphone. Jika selama ini anda topup dah bertahun dengan nombor kesayangan anda TANPA mendapat apa-apa komisen, kini ada syarikat menawarkan sesuatu yang berbaloi untuk setiap sen yang belanjakan.


KENAPA BAYAR JIKA "NOTHING TO GET" ?


Tone Excel menyediakan tawaran PALING UNIK di mana anda sekeluarga boleh sertai. Bermula dari umur 12 tahun layak untuk menyertai Tone Excel. Jadikan mereka sebagai pengguna setia.

Kelebihan anda menukar simkad Tone Excel adalah...

1) Setiap topup dapat point. Point boleh tukar hadiah (Tiket Air Asia, Smart phone, Tiket Wayang  dan sebagainya)

2) PERCUMA PA Insuran (Kemalangan Peribadi) RM100k. Syarat topup RM50. Hari ke 61 aktif.

3) Dapat Rebat 3% atau 7% daripada belanja keseluruhan bulanan anda. Contoh anda belanja RM100, anda dapat balik RM3.

4) JIMAT Internet - Topup RM30 dapat FREE 1Gb Data. Expired 30 hari.

5) TAMBAHAN Kredit RM20 setiap kali topup RM50. Baki terkini anda akan jadi RM70

6) Setiap topup TIADA GST. Nilai pulangan GST dapat ON THE SPOT. Tak perlu 24 jam.

7) Buat DUIT LUMAYAN dan pendapatan pasif boleh diwarisi oleh isteri dan anak anda.

JOM saya tunjuk ajar macam mana nak buat. Sila dapatkan ebook percuma rahsia bagaimana menjana RM3408 sebulan dalam Tone Excel. Sila download di sini !

Berilah Peluang Anak Isteri/Suami Anda Rasai Faedah ToneExcel

Anda nak menikmati 6% atau 10% di Level 1 anda ? Nak sponsor orang yang paling mudah adalah isteri dan anak kita. Betul tak ?

Kalau anda adalah pengguna simkad Tone Excel tapi anda TAK FAHAM kelebihan dan faedah yang ditawarkan, ia satu kerugian yang cukup besar. 

Rugi rasanya kalau peluang ni kita tak kongsikan kepada orang yang paling dekat dengan kita seperti suami, isteri, anak, adik-beradik, mak dan ayah kita. Sekurang-kurangnya mereka dapat menikmati kelebihan extra vaganza seperti yang saya telah terangkan di atas.

Anda takkan rugi bila isteri, suami dan anak anda belanja topup setiap bulan sebab ia akan mengalir kepada mereka juga. Cuba bayangkan jika suami/isteri anda belanja topup RM100 sebulan selama 10 tahun, berapa jumlah yang telah dibelanjakan ? Pastilah RM1,000 bukan !

Daripada jumlah RM1,000 apa faedah yang mereka telah dapat ?

Nilai tu nampak besar sebenarnya. Oleh sebab itu ramai yang yang tak sedar sebenarnya syarikat-syarikat telco sebenarnya mengaut keuntungan yang sangat banyak daripada perbelanjaan ahli keluarga kita. 

Berapa lama dan berapa banyak lagi kita perlu bayar untuk menambahkan lagi keuntungan syarikat telco lain.

Kewujudan Tone Excel sebenarnya memberi satu keistimewaan kepada anda sebagai pengguna handphone yang selama ini dalam tak sedar ada perasaan kecewa JIKA dibanding dari segi faedah kepada pengguna. Anda bukan sahaja boleh berjimat malah anda boleh buat duit lagi.

Sekian dahulu perkongsian saya kepada anda yang sudi membaca sehingga akhir perenggan. Semoga anda nampak peluang ini dan bersedia untuk melangkah ke tahun baru 2016 dari sudut ekonomi yang pastinya lebih mencabar. Bersediakah anda ?Post a Comment

© Tone Excel