Diskaun untuk Ebook Teknik Promosi Di Facebook Grup 2016


Salam hormat rakan pembaca sekalian. Memang power ebook "Teknik Promosi di Facebook Grup 2016" nie. Pendedahan rahsia bagaimana menjana trafik mudah TANPA perlu mengeluarkan sebarang kos. Sebagai seorang usahawan online, teknik mendapatkan trafik yang targetted sangat penting untuk diusahakan.

Sampai sekarang saya masih study teknik percuma tapi power untuk trafik website-website saya. Setelah  saya dah mempraktikkan ilmu yang terdapat dalam ebook ini, ia cukup memeranjatkan. Ya...cukup memeranjatkan. Jumlah trafik yang mengunjungi laman web saya meningkatkkan 300% dan ini cukup mengujakan.

Ejen Pemasar Simkad Toneexcel Patut Dapatkan Ebook Ini

Saya yakin anda yang melayari blog ini sedang mencari jawapan bagaimana untuk iklan di Facebook dengan cara berkesan. Ramai yang give up iklan di Facebook Group kerana sukar mendapat respon dari member. Ada kes bila mana anda di block oleh Facebook kerana anda telah dilapurkan sebagai spammer. Ahhh..lagi punah harapan !

Saya sangat syorkan anda sebagai ejen pemasar simkad Toneexcel yang menjalankan promosi secara online agar mendapatkan ebook ini pada harga diskaun untuk tempoh yang terhad,

Harga sebenar ebook ini adalah RM69 tetapi JIKA anda melakukan pendaftaran di www.mybesteam.com sekarang, anda boleh mendapatkan 3 lagi tambahan tool dan ebook power untuk aktiviti promosi anda di internet pada harga RM50 sahaja. Ye RM50 sahaja.

3 Tool Pemasaran Berharga Untuk Anda

Pasti ini adalah satu pelaburan terbaik untuk ilmu pemasaran yang bakal menjimatkan kos anda kelak. Harga bagi 3 tool penting untuk tool pemasaran anda seperti EZ landing page, EZ squeeze page dan Teknik Pemasaran Facebook adalah berjumlah RM217. Anda TAK PERLU membayar sebanyak itu untuk mendapatkan pakej tool pemasaran seperti dibawah ini.



Anda TAK PERLU percaya pada saya sekarang. Anda hanya perlu daftar secara percuma terlebih dahulu untuk explore apakah tawaran istimewa yang bakal anda perolehi kelak. Setelah anda daftar anda akan berada dalam satu sistem yang ter'BEST' di mana anda boleh menjana pendapatan sampingan ketika anda mempraktikkan ilmu pemasaran ini kelak.


Ilmu Dapat, Duit Pun Dapat


Di laman web MyBesTeam menawarkan satu sistem yang unik bagi alaf baru 2016 ini. Ia menjalankan satu konsep Ilmu + Sistem + Komisen sekali gus. Ini bermakna anda belajar dan dalam masa yang sama anda buat duit. Menarik kan !

Macam nie...

Apa yang MyBesTeam berikan BUKAN sekadar ilmu pemasaran. Tetapi berserta dengan SISTEM, dan sistem ini boleh membantu anda melipat-gandakan keuntungan anda!

Ilmu semata-mata, ia akan jadi teori. Maka ramailah yang akan gagal.

Jika ada satu SISTEM semata-mata, maka ramailah yang akan terkapai-kapai dan keliru camne nak buat duit online.

Sebab tu, MyBesTeam sediakan program yang gabungkan semua yang anda perlukan. ILMU + SISTEM + KOMISYEN. Ia menjadikan program ini sangat membantu anda buat duit, bukan lagi terawang-awang dengan konsep teori.


Apa Yang Anda Perolehi Jika Anda JOIN Hari ini ?

Sangat TAK MASUK akal, hanya bermodalkan RM50 (sekali bayar) anda bakal mendapat produk-produk bernilai RM5000 untuk satu tempoh yang terhad.

Antara tawaran yang anda bakal miliki :

[+] Pakej "MyBESTeam"
[+] Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
[+] Akses ke group support*
[+] Akses ke webinar jemputan*
[+] Personal traning*
[+] Group traning*


* akan dikemaskini dari semasa ke semasa


Tempoh tawaran adalah terhad, amat rugi jika anda TAK GRAB sekarang peluang yang julong kali ditawarkan kepada anda sebagai usahawan online yang memasarkan simkad Toneexcel di internet.


Kesimpulan

Teknik pemasaran zaman sekarang perlu ada satu sistem yang efektif. Bak kata usahawan jutawan, saya tak ingat namanya...mengatakan "perniagaan masa kini memerlukan satu sistem". Biar sistem yang bekerja untuk kita BUKAN kita bekerja untuk sistem.

Apa yang saya nampak dalam sistem di MyBesTeam dah cukup power untuk anda belajar selok belok pemasaran online yang betul dan berkesan. Anda sangat dicadangkan untuk turut serta mempelajari seperti mana saya pelajari sekarang.

Mahu turut serta ?

Sila layari www.MyBesTeam.com sekarang !

Susah Ke Taja Level 1 Toneexcel Anda Secara ONLINE ?



Mungkin anda beranggapan susah nak promote Toneexcel secara online. Anda mungkin berpendirian, melakukan promosi secara offline adalah lebih sesuai untuk bisnes Toneexcel.

Sebenarnya bagi pandangan peribadi saya, kedua-dua teknik online atau offline mempunyai kekuatannya yang tersendiri. Ada orang yang suka menjual simkad Toneexcel secara online dan ada orang yang suka menjual secara offline.

Anda jangan hairan, jika anda terbaca atau terdengar, ada ejen pemasar simkad Toneexcel yang berjaya menjana pendapatan 5 angka sebulan, 100% melakukan pemasaran di rumah sahaja. Itu tidak mustahil berlaku. Anda hanya perlu pilih teknik yang sesuai dengan anda.

Bagi saya, saya suka menggunakan kedua-dua kaedah ini untuk luaskan network level 1 saya. Bak kata Sifu Mazelan Abas, kita JANGAN duduk rilek selagi kita belum dapat 400 pengguna simkad di level 1 kita.

Masihkah ingat atau pernah mendengar nasihat beliau tak ?


Cara Kembangkan Bisnes Toneexcel Secara Online



Nampaknya anda memang serius nak kembangkan network level 1 anda secara online. Syabas sebab anda boleh membaca post saya sampai di sini. Teruskan membaca !

Antara teknik yang anda boleh anda ikut untuk mempromosi bisnes Toneexcel secara online adalah seperti berikut.

[1]TRAFIK ---> [2]SQUEEZE PAGE ---> [3]EMEL MARKETING ---> [4]CONVERT PENGGUNA SIMKAD ---> [5]ULANG SEMULA


1) Trafik


Mencari trafik cukup senang sebenarnya sebab kita boleh pilih pelbagai platform yang kita rasa sesuai untuk bisnes kita. Penjanaan trafik anda boleh perolehi di media-media sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn dan sebagainya.

Satu lagi idea yang baik untuk anda mendapatkan trafik mudah adalah dari forum-forum online yang membincangkan sesuatu topik khas. Ramai yang kurang menggunakan platform ini untuk pemasaran online. Antara forum saya suka gunakan adalah dari forum Wang Cyber.

Satu lagi medium yang harus anda cuba adalah medium blog. Kalau kita perasan kebanyakan keyword yang kita searh di Google, majoriti keputusan carian menunjukkan kedudukan blog akan diletakkan di page pertama. Tidak kiralah ia berbayar ataupun tidak, asalkan keyword dan SEO rating menepati piawaian pihak Google, itu dah kira OK. Blog anda berpotensi untuk berada di page yang pertama, seperti mana yang saya lakukan sekarang ni, iaitu menggunakan platform percuma dari blogger.com. Dengan blogging saya cuma kongsikan apa sahaja yang berkaitan bisnes Toneexcel saya kepada pembaca yang budiman seperti anda.

Jika anda pengguna Facebook yang tegar dan ingin menjana trafik secara percuma untuk bisnes Toneexcel anda secara mendadak, anda boleh dapatkan ebook "Teknik Promosi Di Facebook Group 2016" dengan harga diskaun sebanyak 90% dari harga asal untuk tempoh yang terhad di www.mybesteam.com sekarang !


2) Squeeze Page


Squeeze page adalah satu laman untuk mengumpul senarai nama prospek. Kebiasaannya laman squeeze page ataupun ada yang panggil sebagai landing page menawarkan hadiah percuma seperti ebook, audio, mini course dan sebagainya.

Penting untuk mengumpul senarai nama dengan cara yang betul dan sah. Teknik ini menjadi satu objektif terpenting dalam bisnes online untuk meningkatkan senarai subcriber dalam database anda demi mengembangkan level 1 bisnes Toneexcel anda.

Anda ingin tahu bagaimana anda boleh membuat squeeze page ataupun landing page anda menggunakan platform percuma di blogger.com ? Saya ingin mencadangkan anda dapat pada harga diskaun yang cukup TERHAD bagi produk EZ Landing Page & EZ Squeeze Page di sini sekarang !

Anda boleh melihat contoh yang saya buat di laman web berbayar saya di www.tunetalk2u.biz. Saya bagi contoh laman web saya, tak semestinya itu yang terbaik yer. Anda boleh explore sendiri maklumat tentang cara membina squeeze page atau landing page anda.


3) Pemasaran Emel


Teknik ni sangat suka digunakan oleh kebanyakan usahawan di Malaysia, malah di peringkat antarabangsa. Ramai yang TIDAK SEDAR tentang kelebihan teknik ini sebab kebanyakan mereka suka menjual di medium-medium sosial seperti Facebook dan Instagram yang kelihatan seperti lebih mudah dan pantas.

Sebenarnya teknik legend (lama) ini sangat berkesan dan ia masih menduduki carta pertama teknik paling berkesan dalam pemasaran online. Syarikat-syarikat besar juga menggunakan teknik ini untuk mempromosi barangan atau perkhidmatan mereka.

Sebagai contoh syarikat Tesco, Petronas dan pelbagai syarikat gergasi lain turut menggunakan teknik pemasaran emel untuk bisnes mereka. Saya sendiri menggunakan perkhidmatan Autoresponder dari Emelmatik dan Thru untuk senarai emel saya. Bagi saya kedua-dua 'tool' ini bakal memberi pelaburan anda yang cukup berbaloi untuk bisnes anda kelak. InsyaAllah.


4) Convert Kepada Pengguna Simkad Toneexcel


Masih berkisar dalam pemasaran emel. Nak convert subscriber anda melalui emel mempunyai tekniknya tersendiri. Anda jangan nampak terlalu mendesak untuk menukar subcriber anda kepada pengguna simkad Toneexcel.

Kebiasaanya anda boleh mula menghantar mesej berbentuk soalan seperti "Nak Tukar Simkad ?" setelah emel ke 5 atau ke 7 selesai dihantar. Pada permulaan emel anda, anda boleh ceritakan BIG WHY kenapa mereka perlu memilih bisnes telekomunikasi sebagai pilihan.

Kemudian anda kongsikan latar belakang syarikat. Seterusnya plan pemasaran yang terdapat dalam Toneexcel. Beri penekanan kepada cara bagaimana Toneexcel membayar komisen kepada mereka. Anda juga boleh masukkan beberapa testimoni pengguna simkad yang bukan sahaja menjimatkan malah boleh menjana pendapatan pasif setiap bulan TANPA henti hanya melalui handphone.

Anda ceritakan input-input yang baik dari segi bagaimana ingin menjadi pengguna yang bijak dan seumpamanya.

Setelah semua maklumat di atas anda telah kongsikan, anda boleh mengajak mereka untuk menukar simkad yang mereka gunakan sekarang kepada simkad Toneexcel. Bagaimana rakan pembaca sekalian...MUDAHKAN ?

Tentu bagi anda yang baru mengenali teknik pemasaran emel pasti sukar untuk memahami apa yang saya terangkan. Jangan putus asa, sebab saya pun bermula dari zero dalam menjana pendapatan pasif melalui internet. Banyak ilmu yang saya perolehi (alhamdulillah) saya rujuk dari enjin carian Google selain daripada pembacaan buku-buku berkisar tentang perniagaan internet.

Saya yakin anda pasti boleh buat. InsyaAllah.

Jika anda ingin belajar secara terus bagaimana teknik pemasaran trend terkini 2016 melalui kaedah yang sama saya terangkan di atas, anda boleh sertai saya di di www.mybesteam.com. InsyaAllah bakal membantu anda dari segi menjana trafik tinggi melalui kaedah percuma, teknik mengumpul subscriber dan sebagainya dalam sistem yang ada di sana kelak.

Daftar sekarang sementara ia masih sah !


Oklah rakan-rakan pembaca sekalian, cukuplah dulu perkongsian saya kepada anda yang sudi membaca post saya sampai hujung ni. Sekian. Jumpa lagi insyaalah. Byeeee...


Ekonomi Semakin Merudum...Takkan Nak Duduk Diam. Handphone Kan Ada !



Ekonomi semakin merudum, takkan kita nak duduk diam sambil menunggu ekonomi naik kembali. Manusia yang menjatuhkan ekonomi, maka manusia juga perlu meningkatkan ekonomi !

Kita perlu berpegang kepada janji Allah..." ...takkan ubah nasib sesuatu kaum, sehingga kaum itu mengubah nasibnya sendiri "

Apa yang berlaku khususnya di Malaysia bukanlah alasan untuk kita duduk diam tanpa membuat sesuatu untuk meningkatkan ekonomi. Kita fokus mana yang utama terlebih dahulu. Semestinyalah ekonomi keluarga yang patut diutamakan terlebih dahulu.

Perniagaan Adalah Jalannya

Ramai yang selama ini mempunyai mentaliti sebagai makan gaji mula tercari-cari peluang untuk meningkatkan taraf ekonomi. Salah satu peluang yang dijanjikan pendapatan lumayan adalah dalam bidang perniagaan.

Mereka mula sedar kebarangkalian sebilangan kecil yang aktif dalam perniagaan, tidak kiralah apa jua perniagaan yang mereka ceburi pasti menguntungkan. Sumber terkuat untuk mejadi kaya adalah dalam perniagaan. Tidak pernah kita dengar orang makan gaji menjadi jutawan. Betul kan ?

Cuba lihat manusia terkaya di dunia seperti Bill Gate yang merupakan seorang pelajar yang gagal dalam pelajaran. Namun disebabkan minat yang mendalam dalam IT menyebabkan beliau memberi fokus kepada bidang yang benar-benar beliau minati.

Hasil dari kesabaran beliau membina empayar dalam bidang IT membuahkan hasil dan kini beliau terkenal sebagai manusia terkaya di dunia.

Manusia Kedua Terkaya

Ramai yang tidak kenal dengan nama Carlos Slim Helu. Beliau merupakan orang kedua terkaya di dunia selepas Bill Gate. Carta mereka di laman web Forbes sangat sengit. Kadang-kadang Carlos Slim Helu merapati Bill Gate dan mendapat tempat pertama. Kedudukan mereka saling bertukar-tukar kedudukan.

Tetapi tahukah anda, apakah bisnes Carlos Slim Helu jalankan ?

Bisnes telekomunikasi adalah bidang perniagaan Carlos Slim Helu yang berpusat di negara Mexico. Anda bayangkan, perniagaan beliau yang hanya menguasai seluruh Mexico dibawah syarikat American Movil mampu menggugat kedudukan Bill Gate yang menguasai pasaran satu dunia.

Satu Dunia vs Negara Mexico

Inilah yang membuatkan saya terfikir, mengapa bidang telekomunikasi diperingkat negara mampu memberi saingan di peringkat antarabangsa.

Sebuah pasaran telekomunikasi di Mexico mampu memberi saingan sengit kepada pasaran IT yang menguasai pasaran di seluruh dunia. Siapa yang tak kenal dengan syarikat Microsoft betul tak ?

Di Malaysia sendiri pun kita dapat lihat, siapakah manusia terkaya di Malaysia dan apakah model perniagaannya ?

Semestinya bidang telekomunikasi yang dijalankan oleh Anadha Krishna. Siapa yang tak kenal dengan beliau yang memiliki saham terbesar di Maxis. Berapa ramai pengguna Maxis berbanding populasi rakyat Malaysia kini. Pasti anda tahukan !


Grab Peluang Dalam Bidang Telekomunikasi

Bidang Telekomunikasi adalah bidang yang cukup luas peluangnya. Anda hanya perlu mencari peluang yang manakah dapat memberi pulangan yang setimpal dari hasil usaha yang anda lakukan.

Jika 0.01% daripada nilai keuntungan yang dibayar oleh syarikat-syarikat telco di Malaysia iaitu sebanyak 2.6 billion pada tahun 2012 pun dah cukup memberi kesan kepada taraf ekonomi kehidupan anda. Setuju tak ?

Ambil peluang yang telah disediakan oleh syarikat Toneexcel kepada semua pengguna handphone di Malaysia. Pengalaman lebih 5 tahun syarikat Toneexcel yang bakal mengembangkan sayapnya ke persada antarabangsa suatu hari nanti bakal membuahkan hasil.

Bertambah yakin lagi dengan rekod statistik jumlah pengguna simkad saban tahun kian bertambah dan kini (1-Feb-16) terdapat 1.15 juta pengguna simkad Toneexcel di Malaysia.

Banyak tawaran istimewa disediakan kepada pengguna simkad Toneexcel khasnya dan ini dapat dirasai JIKA anda berjaya menukar simkad anda kepada simkad Toneexcel.

Anda buat, anda dapat !!!

Mahukah anda meningkatkan tahap ekonomi anda dengan syarat mudah ini ?

Jom sertai saya sekarang www.pendapatanpasif.net !