Tone Excel

TERHAD - Promosi Topup 2016 Bagi Pengguna Simkad Toneexcel


Bertuah sekali bagi anda yang bertukar kepada simkad Toneexcel. Anda bukan sahaja mendapat penjimatan berganda malah anda boleh menjana pendapatan pasif untuk duit poket anda.

Pengumuman TERBARU oleh pihak syarikat TuneTalk kepada pengguna simkad bagi tempoh terhad bermula dari 9 April 2016 sehingga 30 June 2016.


Promosi seperti ini sangat mengujakan kerana belum pernah ditawarkan percuma data plan internet walaupun anda topup serendah RM10. Bagi pendapat saya data plan ini berbaloi bagi mereka yang berkira untuk mengeluarkan belanja untuk topup.

Bukan itu sahaja, point topup juga diberi bonus tambahan 10 point secara percuma pulak tu. Ia sangat berbaloi bagi satu tempoh yang terhad.

Anda dah bertukar simkad anda kepada yang lebih berbaloi ?

Jika anda ingin tukar simkad anda dan dalam masa yang sama memiliki semangat untuk menjimatkan belanja anda (value for your money) dan menjana pendapatan secara pasif setiap bulan, inilah masanya.

Saya yakin selepas promosi ini kadar caj panggilan dan sms akan menjadi lebih murah.

Apa tunggu lagi ? Bertukarlah kepada simkad Toneexcel !

Anda pasti akan merasa pendapatan ataupun komisen setiap bulan kelak.

Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran dan faedah lain dari Toneexcel, sila layari laman web kami di www.tunetalk2u.biz sekarang !


Semoga dapat bertemu untuk post blog yang lain. Insyaallah.


Post a Comment

© Tone Excel