Promosi Topup Tone Excel Terbaru Bagi Tahun 2016

Anda Ternanti-Nanti Peluang Untuk Jimatkan Call & Internet Dari ToneExcel?



Tone Group amat prihatin untuk mendengar masalah pengguna simkad Tone Excel bagi bersaing dengan syarikat lain. Mereka sentiasa memberi yang terbaik untuk setiap pengguna-pengguna produk Tone Group terutama sekali pengguna simkad Tone Excel, baik dari segi prasarana, faedah dan lain-lain. 

Sebagai pengguna handphone amnya, kita harus memikirkan apakah simkad yang kita gunakan memberi manfaat kepada kita sahaja ataupun memberi manfaat kepada orang disekeliling kita. Pada pandangan saya , program Tone Excel ini sebenarnya mengajar pengguna handphone di Malaysia amnya menjadi Pengguna Bijak dan ia adalah satu pilihan.

Kita sebagai pengguna mempunyai hak untuk memilih dan Tone Excel menyediakan pilihan alternatif untuk menjana pendapatan sambil menggunakan handphone. Anda guna handphone seperti biasa, call, internet, whatsapp, telegram dan sebagainya tapi berpeluang menjana pendapatan pasif tanpa henti setiap bulan.

Promosi Topup Tone Excel Yang Berbaloi

Bermula 1 Jun 2016, pengguna-pengguna simkad Tone Excel akan menikmati promo topup terbaru sehingga tempoh masa yang akan diberitahu kelak. Bukan itu sahaja anda siap dapat point lagi. Tak sia-sia setiap sen nilai topup yang anda bayar kelak. Anda lihat gambar di atas, dimana anda topup serendah RM10 pun dah boleh menikmati bonus percuma untuk call dan sms.


Promo Topup 3 in 1 dari Tone Excel Yang Menggiurkan

Kalau dulu kita bayar untuk satu-satu servis bagi satu-satu caj. Sekian-sekian servis perlu bayar sekian-sekian caj. (Eh...sama jer bunyinyer !). Kini anda harus berasa gembira sebab serendah topup RM10 pun anda boleh menikmati hadiah percuma 10 minit panggilan ke mana-mana network. Bukan itu sahaja,anda dapat pulak SMS percuma sebanyak 10 sms untuk network yang sama. Itu baru RM10.

Kalau anda nak yang percuma untuk buat panggilan setiap bulan serentak pula anda nak percuma data internet, nilai yang anda perlu topup adalah RM30 sahaja. Anda bakal dapat percuma 30 minit masa berbual ke mana-mana tempat. Berbaloi tak ?


Jika anda rasa nilai topup ini berbaloi untuk anda dan anda ingin menjadikan penggunaan handphone anda PERCUMA seumur hidup anda boleh tengok kat website saya nie di www.tunetalk2u.biz !


Semoga bermanfaat. Sekian. Semoga dapat jumpa anda di post yang lain.
Terima kasih.