Tone Excel

TERBARU ! Applikasi Android dari Syarikat Tone Group - Bakal Lancar !




Tone Group....kau memang deBoommm !!!! Itu jerlah ekspresi perasaan saya. Syarikat yang dikategorikan sebagai OTAI dalam bidang pemasaran telekomunikasi di Malaysia yang dinamakan Tone Group bakal melancarkan applikasi android di Google Play Store. Lagi senang lah ejen-ejen pemasar simkad Tone Excel dan Tone Plus lepas nie.

Apa kata anda tonton sebentar video kat bawah nie ! ( Spesifikasi yang ada dalam applikasi nanti bakal buat anda teruja )






Macam mana ? Anda rasa teruja macam saya tak. Kalau anda nak tahu, apa yang buat saya teruja...cuba kaji 'LOMBONG EMAS' yang ditawarkan oleh Tone Excel kepada anda sebagai pengguna handphone.

Orang bijak pandai berpesan , LEBIH BAIK guna handphone dapat duit daripada guna handphone habis duit.

Kalau nak tahu lebih lanjut .... KLIK JER SINI !


Post a Comment

© Tone Excel