Tone Excel

Misi dan Visi Syarikat Tone Excel

Bagi mengenal pasti hala tuju sesebuah syarikat, kita harus mengenal pasti apakah VISI dan MISI syarikat itu. Kebiasaannya kekuatan sesebuah syarikat korporat berdasarkan apakah objektif utama penubuhan syarikat mereka.

Implikasi yang baik boleh terjadi dalam kehidupan kita sekiranya  kita mempunyai matlamat yang jelas. Setiap usaha yang jelas berdasarkan objektif kita yang jelas bakal membuahkan hasil yang memberi kepuasan dalam hidup di masa hadapan.

Misi dan Visi Syarikat Tone Excel

Visi - Visi kami adalah memastikan semua pengguna telefon bimbit mendapat peluang untuk memperolehi pendapatan pasif secara berulangan; Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi dan menguruskan kewangan dengan lebih baik.

Misi Menyediakan peluang perniagaan kepada pengguna telefon bimbit. Memberi peluang untuk memperoleh pendapatan secara pasif bagi menangani kos sara hidup yang tinggi.

Sebagai mengesahkan kebenaran post yang saya kongsikan dalam blog ini, sila rujuk website Tone Excel.


Matlamat Jelas Syarikat Tone Excel

Kalau kita faham maksud visi di atas sebagai pengguna handphone khasnya merasa ada peluang terbuka untuk menjana pendapatan pasif hanya menggunakan handphone. Dari sudut pandangan yang positif, syarikat Tone Excel  menyampaikan visi mereka untuk membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi kepada pengguna handphone di Malaysia.

Misi Tone Excel pula secara jelas membuktikan penubuhan syarikat ini adalah menyediakan peluang perniagaan khusus kepada pengguna handphone untuk menjana BUKAN pendapatan Aktif, sebaliknya memberi peluang menjana pendapatan pasif. Bukankah ini memberi satu peluang yang positif untuk kita sebagai pengguna handphone yang bijak ?


Jom Turut Serta Bersama Saya

Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang peluang ini, mari sertai saya untuk saya ajar bagaimana cara menjana pendapatan berterusan di laman web rasmi saya di www.tunetalk2u.biz sekarang !

Semoga post ini memberi manfaat kepada anda. Sekian. Terima kasih.


Ikhlas daripada,
Azeri b Abdul Wahab
H/P : 010-818 7618

Post a Comment

© Tone Excel