Razif Yusof dan Zamri Nanyan Buka Peluang TERBAIK Jana Income Seumur Hidup



Majoriti rakyat marhain kini terbelenggu dengan masalah kewangan. Dalam keadaan ekonomi kurang memberangsangkan menyebabkan kita perlu cari jalan untuk menambah kewangan dalam hidup kita.

Bertepatan dengan masalah yang rakyat marhain sedang hadapi kini, saya ingin berkongsi tawaran menjana income pasif daripada 2 orang Internet Marketer tempatan di mana pada pandangan saya mereka adalah OTAI dalam bidang pemasaran online. Jika anda bersama saya pasti anda setuju dengan penyataan ini.

Mereka berdua mempunyai kemahiran yang cemerlang dalam memasarkan produk digital di internet. Pengalaman mereka yang cukup luas dalam bidang IM memberi kelayakan kepada mereka membuka peluang khas untuk newbie serta mereka yang ingin bersama-sama menjana pendapatan seumur hidup dalam program FISH (Formula Income Seumur Hidup)

Jika anda salah seorang yang ingin menjana income seumur hidup, saya mohon anda teruskan baca perkongsian saya sehingga habis yer !





Formula Income Seumur Hidup (FISH)

Ekonomi sekarang menekan kita semua untuk berusaha mencari peluang bagaimana menjana income pasif seumur hidup. Apabila kita menyebut income pasif, pasti terlintas di kepala kita, wujudkah peluang seperti ini pada zaman moden ini ?

Rasanya tidak masuk akal sebarang peluang buat kerja sekali TAPI dapat income berkali-kali.

Bagi mensahihkan kewujudan peluang seperti ini walaupun pada hakikatnya ia wujud, maka 2 orang Internet Marketer terkenal di tanah air iaitu Zamri Nanyan dan Razif Yusof telah menyediakan satu platform untuk sesiapa jua terutamanya anda agar turut sama menjana income pasif seumur hidup walaupun hanya duduk di rumah.

Mereka telah memperkenalkan satu program dengan nama singkatan F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) yang diwujudkan hasil daripada cetusan idea Zamri Nanyan agar dapat membantu lebih ramai orang menjana income pasif.

Buat pengetahuan anda, program FISH telah dibuktikan sendiri oleh Zamri Nanyan dan Razif Yusof melalui hasil income yang sedang mereka nikmati setiap bulan TANPA henti-henti sehingga ke saat ini.

Program ini masih dalam peringkat pra pelancaran dan untuk pengetahuan anda pelancaran besar-besaran secara rasminya adalah pada 25 April 2017 iaitu pada hari Selasa.




4 Proses Aliran F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)




Apabila kita sebut formula, semestinya ada satu disiplin yang dapat memperkukuhkan sesuatu subjek agar sentiasa mudah di ulangi dan tiruvasi oleh sesiapa pun.

Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) ada formulanya sendiri. Formula yang disediakan terhasil daripada pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang pemasaran internet.

Formula yang wujud dalam program F.I.S.H telah terbukti berkesan dan MUDAH untuk sesiapapun yang ingin menjana income seumur hidup termasuk diri anda.


1) Knowledge
Ilmu adalah formula pertama untuk anda yang telah sertai program ini. Program ini akan mengajar anda ilmu tentang bagaimana menjana income pasif serta teknik-teknik pemasaran internet yang berkesan dan praktikal.

Banyak pendedahan demi pendedahan bakal diperolehi setelah anda sertai program ini.

Jurus-jurus promosi berkesan yang mereka sediakan bakal didedahkan satu per satu dan ini bakal 'meletopkan' program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)


2) System
Kejayaan sesuatu program bergantung kepada sistem yang padu. Program ini juga tidak mahu terlepas daripada mendapat perhatian anda agar mencuba sistem bersepadu mereka yang terkini dan menjimatkan.

Setiap hasil income yang anda bakal perolehi akan direkod ke dalam sistem yang canggih dan terkini. Anda boleh melihat pelbagai maklumat rumusan seperti trafik, jumlah komisen, jaringan kumpulan dan sebagainya.

Anda boleh explore sendiri sistem program ini setelah anda mendaftar dalam program ini.


3) Income
Potensi income dalam program ini cukup LUMAYAN. Perkataan 'Income Seumur Hidup' bukan perkataan HYPE yang mampu mempengaruhi agar lebih ramai menyertai program ini tanpa ada sebab-sebab tertentu. 

Peluang menjana income seumur hidup ini ditunjukkan secara realiti dan ia telah terbukti. Mereka sendiri akan menunjukkan bukti bagaimana income seumur hidup adalah sangat mudah diperolehi oleh anda.

Income dalam program ini diumpamakan seperti anda memperkenalkan pancing apa yang 'power' untuk mendapat ikan kepada kawan anda dan kemudian anda bawa mereka ke kedai yang sesuai untuk membelinya. Setelah mereka sampai dikedai, anda akan dibayar dari sekecil-kecil income sehingga sebesar-besar income. Kemudian biarkan kedai itu yang akan uruskan.

Percayakah anda, income anda akan dibayar seumur hidup selagi mereka setia dalam kedai pancing yang anda kongsikan. Kedai pancing ikan yang saya maksudkan ini adalah F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup)


4) Automation
Inilah yang menjadikan kerja anda menjadi lebih berkesan. Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) akan membantu anda secara automatik. Kesemua kerja follow up akan dilakukan oleh sistem secara automatik.

Bab ini saya tak boleh nak sentuh lebih sebab program ini belum dilancarkan sepenuhnya. Jika anda ingin tahu, anda perlu masuk ke dalam program ini dengan cara klik butang "JOIN SINI" !


Kesimpulan

Program F.I.S.H (Formula Income Seumur Hidup) adalah satu platform affiliate TERBESAR yang bakal meletop bagi pemain affiliate seperti anda. Program ini tidak sama seperti program affiliate yang mungkin anda pernah sertai sebelum ini. Anda akan menjana income pasif seumur hidup serta menikmati tawaran 

Jika anda ingin mengetahuinya, sila klik butang "JOIN SINI" sekarang !




Nak Tingkatkan Bisnes Tone Excel Anda Guna Panduan Lengkap AutoWasup 2.0 Tak ?

Adakah anda seorang agen simkad Tone Excel ? Pernahkah anda merasa sukar untuk kembangkan level 1 anda ? Hakikatnya anda tidak keseorangan dan sebenarnya masih ramai mempunyai masalah seperti anda. Sebenarnya bisnes Tone Excel bukanlah semudah yang disangka.

Ini bukanlah bermakna anda perlu 'QUIT' dari bisnes Tone Excel

Target market dalam  bidang telekomunikasi ini cukup BESAR tetapi sebagai usahawan bisnes Tone Excel, tugas kita adalah untuk mencari jalan bagaimana kita nak fahamkan kepada mereka tentang kenapa mereka perlu menukar simkad dari syarikat telco yang mereka guna sekarang kepada simkad Tone Excel.

Apakah masalah pengguna handphone yang cuba kita nak selesaikan ?

Kebanyakan apa yang saya lihat, majoriti mereka yang mempromosi bisnes Tone Excel di Facebook rata-ratanya hanya menawarkan peluang buat duit sahaja. Tak ramai saya lihat yang menceritakan apakah kelebihan dan faedah-faedah yang prospek bakal perolehi jika menukar simkad yang mereka gunakan sekarang.

Kita perlu cari apakah keunikan yang ada dalam bisnes Tone Excel berbanding peluang bisnes pesaing diluar sana. Kita cari apakah masalah yang mereka hadapi selama ini dan masalah yang kita perlu selesaikan.

Bina TRIBE Sendiri

Inilah salah satu teknik yang digunakan ramai agen simkad yang berjaya dalam bisnes Tone Excel. Mereka berjaya mengumpulkan ahli group mereka sendiri dalam kumpulan khas mereka di Facebook, Telegram, WhatsApp dan sebagainya. 

Salah satu medium mengumpul tribe yang mempunyai tahap engagement yang tinggi pada masa kini adalah melalui applikasi WhatsApp. Majoriti pengguna smartphone pasti akan install applikasi ini dalam handphone mereka.

Trend bisnes sekarang, terutamanya di Malaysia, ramai yang suka berurusan jual beli menggunakan WhatsApp. Terdapat banyak kelebihan WhatsApp yang perlu kita fahami sebagai usahawan bisnes Tone Excel.

Membina tribe anda sendiri untuk bisnes Tone Excel boleh meyakinkan network anda dan memudahkan komunikasi secara terus dengan anda. Anda cipta group WhatsApp untuk Level 1 anda sendiri kemudian anda bincangkan dan berikan tips bagaimana menerangkan tawaran dan faedah kepada prospek mereka kelak.


Automatikkan Mesej WhatsApp Anda dengan AutoWasup 2.0

Inilah perkara penting yang saya ingin kongsikan kepada anda !


Jika anda nak tahu teknik auto dalam pemasaran WhatsApp adalah menjadikan setiap mesej balas kita dibalas secara AUTOMATIK. Mesej akan tetap dihantar kepada prospek ataupun pelanggan yang bertanya kepada anda walaupun anda sedang tidur pada pukul 3.00 pagi.

Menarik bukan !

Begini....

Melalui panduan ini anda akan ditawarkan 

  1. Cara untuk download aplikasi AutoWasup ini.
  2. Bagaimana nak setting mesej supaya auto-reply kepada pelanggan.
  3. Keyword yang membangkitkan emosi pelanggan supaya cepat-cepat Whatsapp anda.
  4. Teknik menyusun pelanggan supaya boleh mempromosikan produk lain pada masa akan datang.
  5. Integrate aplikasi AutoWasup dengan Whatsapp supaya boleh digunakan semasa menjalankan bisnes anda nanti.
  6. Panduan video tutorial disediakan!!


Bonus Menarik AutoWasup 2.0

Jika anda mendapatkan AutoWasup 2.0 di www.autowasup.com  sekarang, anda akan dapat BONUS bernilai RM390 secara percuma sahaja.

Antara bonus menarik adalah seperti berikut...





Nak tahu lebih lanjut tentang AutoWasup 2.0, sila KLIK SINI !


Kesimpulan

Bisnes Tone Excel tidak menjanjikan kejayaan TANPA usaha gigih dari kita. Tone Group hanya menyediakan peluang dan plan pemasaran yang terbaik buat kita dan tugas kita hanyalah untuk mengembangkan network kita sahaja. Cara bagaimana untuk kembangkan, kita perlu lakukan sendiri.

Banyak idea dan teknik telah saya terangkan dalam blog ini termasuklah menyediakan Video Tutorial Tone Excel untuk sama-sama belajar dan ambil excitement agar kita sentiasa berada pada landasan yang betul.

Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat kepada bisnes Tone Excel anda. Saya harap kita dapat jumpa kembali untuk post yang lain. In sya Allah. Jangan lupa LIKE post ini yer !

Sekian. Terima kasih.


Nak Tahu Kelebihan Dan Kekurangan WhatsApp ?Sila TONTON Video Di Bawah !



Bisnes Tone Excel Bertambah Rancak Dengan 2 Orang Otai IM Ni !

Rugi kalau anda tak mulakan bisnes Tone Excel sekarang. Tekanan ekonomi sekarang menyebabkan anda perlu 'do something' untuk masa depan anda. 

Bisnes Tone Excel yang MUDAH dan CEPAT untuk anda jana komisen setiap bulan pun anda masih berkira-kira untuk keluarkan RM100 sebagai modal permulaan menyebabkan anda hanya perhatikan sahaja kejayaan seorang demi seorang dalam bisnes ini. 

Secara logiknya anda mahu atau tak mahu anda tetap akan terus kekal berbelanja untuk handphone anda bukan ! Selama bertahun-tahun anda belanja untuk handphone, apa tawaran paling menarik yang anda dapat dari telko yang sedang anda gunakan sekarang ? (Sila jawap kat ruang komen . Terima kasih)

Ekonomi gawat macam mana pun anda tetap melakukan sms, internet, buat panggilan dan sebagainya. Sebab itulah bisnes Tone Excel merupakan bisnes yang menawarkan pendapatan pasif seumur hidup dan pendapatan yang kita dapat nanti boleh diwariskan kepada anak dan isteri bila kita tiada di dunia ini kelak.

Sebab apa ?

Sebab....zaman sekarang ni handphone adalah satu keperluan yang mesti nak atau tak nak, anda pasti gunakan. Sebab itulah bisnes Tone Excel adalah satu-satunya bisnes telekomunikasi yang pertama menawarkan program yang hanya buat kerja sekali TAPI boleh menjana income berkali-kali.

Anda nak tahu cara macam mana nak dapat income berkali-kali tu, anda  boleh terus ke website www.toneexcel.biz

Post kali ini saya nak kongsikan tentang 2 orang otai Internet Marketer di Malaysia yang bernama Zamri Nanyan dan Gobala Krishnan yang kini bergerak aktif dalam bisnes Tone Excel. Mereka berdua adalah di antara 'pioneer' dalam bisnes internet yang saya ikuti perkembangannya.


Zamri Nanyan & Gobala Krishnan


Saya pernah kongsikan sedikit latar belakang Zamri Nanyan di blog ini. Anda boleh baca kalau anda nak tahu siapa beliau di sini !

Zamri Nanyan telah beberapa tahun memulakan bisnes Tone Excel dan kini pendapatan bulanan beliau mencecah 6 angka setiap bulan dan income beliau semakin meningkat dengan adanya sistem autopilot yang beliau cipta sendiri hasil dari kepakaran beliau dalam dunia pemasaran internet.

Saya ikuti perkembangan mereka berdua dari saya mula-mula mengenali dunia pemasaran internet. Saya pernah membeli beberapa produk digital daripada keluaran syarikat mereka demi mendalami ilmu pemasaran internet.

Baru-baru ini pada tarikh 20-January-2017, Zamri Nanyan telah berkongsi status beliau di Facebook tentang usaha sama dengan Gobala Krishnan untuk kembangkan bisnes Tone Excel. Saya terfikir dalam kepala saya, maka bertambah rancak lah bisnes Tone Excel pada tahun 2017 nie.

Sebab itulah saya berani katakan anda sangat rugi JIKA anda tidak mulakan bisnes Tone Excel sekarang !

Kalau lah dua orang otai ini yang dikenali sebagai usahawan internet yang sangat berhati-hati memilih program buat duit di internet, inikan kita yang baru sangat mengenali dunia perniagaan internet. 

Mereka sangat yakin bisnes Tone Excel akan pergi jauh sehingga luar negara dan mereka sedang merancang sesuatu untuk kembangakan bisnes Tone Excel mereka.


Sekarang Adalah Masanya


Tiada istilah terlambat dalam bisnes Tone Excel ini. Terdapat lebih 34 juta pengguna handphone berdaftar di Malaysia. Peluang untuk anda masih lagi terbentang luas walaupun anda membaca post ini pada tahun 2020.

Anda boleh mempromosikan simkad Tone Excel secara ONLINE ataupun OFFLINE. Bisnes ini juga tidak akan mengganggu apa juga pekerjaan yang anda lakukan sekarang. Sekiranya anda berminat untuk mempomosi bisnes ini secara online, salah satunya adalah melalui blog seperti mana saya lakukan sekarang.

Jika anda suka promosi melalui sms, terdapat pelbagi software yang boleh bantu anda melakukannya. Salah satu software yang boleh saya syorkan adalah software MastaMobile. Saya pernah kongsikan post tentang software ini pada post yang lepas.

Sebenarnya anda tiada masalah untuk anda kembangkan bisnes Tone Excel. Tambahan lagi jika anda memilih untuk promosi simkad Tone Excel secara online. Jika anda sertai bersama team saya, semua latihan dan tunjuk ajar akan diberikan. Ia tetap berbalik kepada pokok pangkal hati anda yang menentukan untuk bila seharusnya anda membuat keputusan menjadi pengguna TERLAJAK BIJAK seperti mana Zamri Nanyan dan Gobala Krishnan sedang lakukan.


Oklah...macam banyak pulak saya membebel. Setakat ni dulu perkongsian dari saya. Semoga bermanfaat kepada anda. Sekian. Terima kasih. Jumpa lagi. In sya Allah.

Nak Kembangkan Bisnes Tone Excel Guna Software MastaMobile ?

" Aihhh....Susah Juga Nak Buat Bisnes Tone Excel Ni Yer !!! "



Mungkin inilah masalah yang dialami oleh anda bila masuk bab cara nak kembangkan bisnes Tone Excel. Dalam kehidupan kita ni kalau semua perkara kita dah fikir susah, maka susah lah jadinya. Simple jer !

Itulah hukum karma yang telah ditetapkan. Kuasa minda yang dikurniakan Allah sebenarnya sangat hebat. Subhanallah. Cuma kita sahaja perlu selalu bersyukur terhadap kesihatan akal yang dikurniakan-Nya kerana masih boleh berfikir untuk berusaha mengubah corak kehidupan kita di dunia ini.

Berbalik kepada cara pemasaran untuk kembangkan bisnes Tone Excel anda, saya ingin mencadangkan satu software yang boleh membantu memasarkan simkad Tone Excel di  level 1 anda. Sila baca seterusnya.


MastaMobile - Automation SMS

Zaman sekarang nak buat pemasaran dah mudah. Semua dihujung jari jer. Tambah lagi kalau ada software MastaMobile nie. Cukup memudahkan kerja pemasaran anda kelak. Sebab tu saya syorkan anda sebagai ejen pemasar simkad Tone Excel agar cuba software ini.



Pemasaran sms mempunyai kelebihannya tersendiri. Terdapat 5 kelebihan pemasaran SMS yang perlu anda ketahui terlebih dahulu sebelum saya terangkan faedah yang anda akan dapat dalam software MastaMobile ini.

Diantara 5 kelebihan pemasaran sms adalah
1- Mesej cepat di terima
2- Kadar mesej dibaca tinggi
3- Tiada spam mesej
4- Mesej pendek
5- Potensi pasaran TIADA BATASAN

Nak baca keterangan lengkap tentang 5 kelebihan pemasaran sms, anda boleh singgah baca di sini !


2 Kaedah MastaMobile - Automation SMS (Revolusi Pemasaran SMS diHujung Jari Anda)






1) Automation SMS

Software ini memudahkan anda mengumpul nombor handphone bakal prospek network anda mengikut niche produk anda. Anda juga boleh menghantar mesej sms secara automatik TANPA anda menaip mesej sms. Apa yang anda perlu lakukan adalah setting mesej sekali dan software Automation SMS ini akan menghantar kepada bakal prospek anda secara automatik.

5 komponen utama dalam software ini ialah...

  1. Autoreply
  2. Follow up
  3. SMS Broadcast / Blasting
  4. Schedule SMS
  5. Manage Groups & Contacts



2) Automation Pemasaran Email - Kumpul Database

Saya rasa teruja bila sentuh bab pemasaran email. Buat pengetahuan anda inilah teknik yang saya sedang lakukan untuk pemasaran saya sekarang. Apa yang menarik tentang software MastaMobile Automation SMS ini adalah anda boleh lakukan 2 teknik mengumpul database secara serentak iaitu Database SMS dan Database Email.

Kebiasaanya dalam landing page ataupun squeeze page ada borang meminta kita memasukkan Nama & Email sahaja. Tetapi dengan menggunakan software MastaMobile Automation SMS ini anda boleh mengumpul Nombor Handphone dan Alamat Email bakal prospek dalam satu borang dan anda boleh menghantar setiap mesej ataupun promosi baru bagi produk anda ke dalam inbox email dan sms mereka secara serentak. 

Bukankah kerja pemasaran anda menjadi lebih MUDAH. Menarik bukan !

Diantara extra features yang terdapat dalam software ini adalah anda boleh Integrasi bersama pemasaran email. Ini bermakna apa jua sistem email yang anda gunakan sekarang anda boleh integrasi dengan software ini.

Anda juga boleh Manage subscription setiap subscriber yang daftar dalam landing page anda mengikut kehendak anda.


Testimoni Pengguna Software MastaMobile - Automation SMS

Testimoni #1 




Testimoni #2



Testimoni #3



Kesimpulan

Bisnes Tone Excel menyediakan peluang menjana pendapatan pasif kepada sesiapa sahaja yang menggunakan handphone. Ramai yang telah berjaya mengubah corak kehidupan mereka daripada berhutang kepada kehidupan bebas hutang, daripada makan gaji kepada kebebasan memiliki masa bersama keluarga, melancong ke tempat yang mereka suka bila-bila masa dan di mana sahaja dan sebagainya.

Kebebasan Masa dan Wang yang dimiliki ramai ejen simkad Tone Excel membuktikan anda juga boleh turut berjaya bersama kami. Bagi merealisasikan matlamat untuk mengembangkan network anda, software MastaMobile Automation SMS ini in sya Allah bakal membantu anda kelak.

Sampai disini dahulu perkongsian saya. Semoga artikel blog ini memberi manfaat kepada anda. In sya Allah. Itu yang saya harapkan. Jika artikel ini bermanfaat kepada anda, sila kongsikan kepada rakan-rakan anda. Sekian. Wasallam.

Cara Promosi Simkad Tone Excel



Ramai ejen simkad Tone Excel yang baru berkecimpung dalam bisnes ini akan rungsing bab cara promosi simkad Tone Excel.

Anda mungkin agak baru berkecimpung dalam bisnes telekomunikasi ini dah tak tahu bagaimana ingin bercerita kepada orang lain tentang keunikan bisnes Tone Excel ini. 

Mungkin sebelum ini anda diantara kalangan mereka yang hanya menjadi pengguna setia simkad sahaja tetapi setelah anda melihat plan pemasaran bisnes ini anda mula teruja dan anda ingin tahu pula bagaimana cara untuk mempromosikan bisnes Tone Excel.

Jika anda masih belum mengenali apakah kelebihan yang ada dalam bisnes Tone Excel ini, anda boleh lihat video tentang 17 kelebihan simkad Toneexcel yang saya telah buatkan untuk kefahaman anda.


3 Golongan Prospek Untuk Kita Promosi Simkad Tone Excel


Apa yang saya kongsikan hanyalah sebagai idea pilihan sahaja. Ia terpulang kepada diri anda untuk mempraktikkannya. Diantara 3 golongan prospek untuk kita sasarkan.


1) Ahli Keluarga

Ini adalah golongan pertama menjadi tumpuan anda. Tidak kiralah siapa sahaja dikalangan ahli keluarga anda PASTI menggunakan handphone kan ? 

Anda pergi ke majlis kenduri, jamuan hari raya, majlis doa selamat dan seumpamanya pasti anda melihat setiap daripada mereka memiliki handphone. Jika kita berbual bersama ahli keluarga jarang kita ingin berbual tentang cara bagaimana nak tingkatkan ekonomi rumah tangga.

Apa salahnya jika kita berbual tentang cara buat duit dengan handphone pula. Mulakan dengan penerangan tentang kelebihan Toneexcel yang diperolehi jika kita bertukar dari simkad lama kepada simkad yang baru ini.

Jangan mulakan cerita tentang plan pemasaran atau cara bagaimana Tone Excel berikan duit  kecuali mereka telah mula berminat. Ceritakan lebih dahulu kelebihan dan keunikan yang disediakan oleh Tone Group kepada pengguna simkad Tune Talk berbanding pengguna simkad yang biasa.

Semestinya akan ada "OBJECTION" ataupun bantahan kerana mereka tidak setuju dengan penerangan kita. Apa yang kita perlu fahamkan kepada mereka adalah apa yang kita telah dapat dalam Tone Excel setelah bertukar kepada simkad ini.

Saya yakin anda pasti boleh lakukannya kerana anda lebih mengenali ahli keluarga anda sendiri. Apa yang penting, anda 'master' kan kelebihan yang disediakan oleh Tone Excel dan sejauh mana bisnes ini boleh pergi.



2) Sahabat Handai

Cuba anda senaraikan siapakah sahabat anda yang anda dalam handphone anda. Anda boleh senaraikan sahabat yang anda kenali ketika sekolah rendah, sekolah menengah, kolej dan universiti suatu ketika dahulu.

Anda tulis nama dan nombor handphone mereka satu persatu dan anda lihat sebenarnya ramai sahabat kita yang berpotensi untuk kita berkongsi peluang bisnes ini.

Saya suka memberi penekanan untuk kongsikan faedah terlebih dahulu jika menggunakan simkad Tone Excel kepada sahabat-sahabat saya. Contoh soalan permulaan yang biasanya saya akan tanya kepada mereka ialah "Kalau ada simkad boleh menjimatkan duit kau beratus-ratus ringgit, kau nak tahu tak ?"

Jika mereka memberi respon seperti tak pernah tahu tentang apa-apa peluang tentang bisnes ini, anda boleh terus ceritakan kelebihan-kelebihan yang ada dalam simkad Tone Excel kepada mereka.

Jika mereka kata " Aku tahu nie...mesti simkad Tone Excel kan ?"

Jawab kepada mereka " Ya...betul. Macam mana kau tahu ? "

Tunggu jawapan mereka. Saya cadangkan kepada anda untuk lebih banyak menjawab dalam bentuk soalan bagi setiap pertanyaan. Jika mereka lebih banyak membangkang setiap apa yang kita katakan, anda membalas "YA" dengan mengangguk kepala sahaja. Anda dengarkan dahulu apa yang mereka katakan sehingga mereka diam.

Anda dengar pendapat mereka jangan sampai moral anda "down' ataupun hilang semangat nak berkongsi faedah simkad Tone Excel. Objektif anda hanyalah satu sahaja iaitu supaya dapat kongsikan kelebihan-kelebihan simkad Tone Excel kepada mereka. Keputusan biar mereka yang lakukan.



3) Stranger / Kenalan

Golongan ini adalah golongan yang lebih senang untuk kita promosikan simkad Tone Excel. Buat pengetahuan anda kebanyakan mereka yang berjaya dalam Tone Excel adalah mereka yang mempunyai rakan network yang tidak dikenali ataupun 'stranger' daripada 2 golongan yang saya kongsikan di atas.

Sebagai contoh yang saya boleh berikan adalah ejen pemasar simkad Tone Excel bernama Tuan Mazelan Abas. Kebanyakan ahli network beliau adalah dikalangan mereka yang beliau sendiri tidak kenal.

Tetapi kejayaan beliau yang sangat memberangsangkan serta mengujakan, membuktikan bisnes sen-sen boleh menjana lebih RM1 juta sebulan kini. Adakah ini mustahil bagi anda ?

Saya sarankan anda belajar cara mempromosi simkad Tone Excel daripada Tuan Mazelan Abas jika anda sekarang tercari-cari idea untuk bab pemasaran simkad Tone Excel. Sekiranya anda ingin tahu cara mempromosi cara Tuan Mazelan Abas, anda boleh layari www.toneexcel.biz sebagai rujukan.

Anda juga boleh layari laman web yang saya baru lancarkan sebagai pilihan untuk video tutorial bagaimana mempromosi simkad Tone Excel secara online di www.video-toneexcel.blogspot.my bila-bila masa anda suka.

Oklah rakan pengunjung sekalian, cukup setakat ini sahaja perkongsian saya untuk post hari ini. In sya Allah jika diberikan kesihatan serta umur yang panjang saya akan berkongsi tip-tip yang power untuk mempromosi simkad Tone Excel.

Sampai jumpa lagi di post yang lain yer !.

Sekian. Terima kasih.


P/S : Sila SHARE post ini di Facebook anda jika artikel ini berpotensi memberi manfaat kepada rakan FB anda juga !





Video Latihan Tone Excel - Khas Untuk Ejen Simkad Tone Group

Alhamdulillah saya diberikan satu idea untuk membantu sesiapa sahaja ejen pemasar simkad Tone Excel atau Tone Plus untuk belajar cara-cara melakukan promosi secara online. 

Website video ini saya sediakan khas kepada mereka yang suka melakukan promosi secara online untuk memasarkan simkad berbayar dan pasif dari Tone Excel.

Usaha kecil ini mungkin bakal menguatkan keyakinan anda tentang bisnes Tone Excel dan tidak mustahil anda juga boleh lakukan JIKA anda ikuti setiap siri video latihan yang bakal diajarkan kelak.



Gambar di atas adalah muka hadapan video latihan berbentuk tutorial di website yang saya telah sediakan. Anda boleh terus pergi ke www.video-toneexcel.blogspot.com untuk dapat gambaran lebih jelas.


Video Latihan Tone Excel daripada Sifu Mazelan Abas


Buat pengetahuan anda, kebanyakan video dalam website latihan Tone Excel ini adalah bersumber daripada apa yang diajar oleh Sifu Mazelan Abas. Siapa yang tak kenal dengan beliau kan ! Tidak kiralah anda seorang ejen pemasar simkad ataupun internet marketer, pasti anda kenal dengan beliau.

Kejayaan beliau selama hampir 7 tahun (ketika blog ini ditulis) adalah satu tempoh yang beliau sendiri TAK JANGKA akan mencapai sasaran ataupun target menjana pendapatan 7 angka setiap sebulan dalam bisnes Tone Excel.

Mengikut apa yang beliau kongsikan dalam Facebook beliau sendiri, target pendapatan yang beliau nikmati kini tercapai awal setahun dan ia cukup mengujakan diri saya sendiri sebenarnya.

Kejayaan beliau kini dengan hanya memasarkan bisnes simkad Tone Excel secara online telah membuktikan sesiapa sahaja mampu melakukannya JIKA ada kemahuan. Asalkan anda tahu menggunakan komputer untuk melayari internet, anda boleh melakukannya !


Kesimpulan


Akhir kata daripada saya, semoga apa jua yang saya telah kongsikan dalam blog ini bakal membakar semangat anda dan diri saya terutamanya untuk mengubah corak hidup dari berhutang kepada bebas hutang pada satu masa kelak melalui bisnes Tone Excel. Sekian.

Semoga berjumpa lagi untuk siri post yang lain jika dipanjangkan usia serta dikurniakan kesihatan. In sya Allah. Sekian.

Tone Excel Berwajah Baru - Website Dinaik Taraf Untuk ke Pasaran International



Tahun 2017 adalah tahun yang membuka LEBIH banyak peluang kepada pengguna handphone khasnya untuk menjana pendapatan pasif. Walau apa pun rintangan yang dihadapi oleh syarikat Tone Excel, syarikat ini tetap FOKUS pada Visi & Misi syarikat.

Apakah Misi & Visi Syarikat Tone Excel

Visi - Visi kami adalah memastikan semua pengguna telefon bimbit mendapat peluang untuk memperolehi pendapatan pasif secara berulangan; Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi dan menguruskan kewangan dengan lebih baik.

Misi - Menyediakan peluang perniagaan kepada pengguna telefon bimbit. Memberi peluang untuk memperoleh pendapatan secara pasif bagi menangani kos sara hidup yang tinggi.


Sangat jelas matlamat syarikat Tone Excel bagi meringankan kos sara hidup yang tinggi adalah fokus syarikat kepada siapa sahaja, tidak kira latar belakang asalkan sanggup mengambil peluang.

Membantu Manusia Meningkatkan Taraf Hidup

Ada tak sebuah syarikat lain mempunyai matlamat yang sama seperti ini ? 

Syarikat Tone Excel seolah-olah faham bahawa keuntungan yang diperolehi oleh syarikat-syarikat telko di Malaysia yang berjumlah ratusan billion RM (Ringgit Malaysia) saban tahun menjadikan syarikat telko bertambah kaya walhal seorang makcik tukang sapu di bandar atau pekan yang bersusah payah ingin topup RM10 secara berkala pun susah, namun tetap tidak dapat apa-apa keistimewaan yang diberikan. 

Kewujudan 7 Tahun Tone Excel

Keyakinan pengguna simkad Tone Excel kini bertambah kuat setelah melihat kekukuhan syarikat yang kini beroperasi untuk tahun ke 7 dalam bidang telekomunikasi. Ukuran sesebuah syarikat yang stabil dapat dilihat JIKA ia mampu bertahan melebihi 5 tahun.

Kini Tone Excel telah melepasi fasa 5 tahun dan syarikat ini terus melangkah LEBIH jauh ke peringkat international.


Plan Pemasaran TETAP Sama

Keyakinan syarikat Tone Excel terhadap pelan pemasarannya kini membawa syarikat Tone Group akan melangkah lebih jauh. Lihat sahaja website rasmi Tone Group yang kini berwajah lebih international dan nampak lebih meyakinkan. 

Peluang untuk anda menjana pendapatan luar dari Malaysia kini terbuka dan amat rugi jika anda tidak mengambil peluang ini sekarang !

Plan pemasaran Tone Excel bagi sudut pandangan saya adalah adil dan saksama. "WIN-WIN situation" sangat diberi penekanan untuk keuntungan bersama di antara 3 pihak iaitu Tune Talk, Tone Excel dan ANDA

Melalui plan pemasaran inilah mengikut laporan syarikat menyatakan purata bayaran komisen kepada agen / pemasar simkad sebanyak RM 20 juta sebulan.



Peluang Masih TERBUKA

Jika anda masih berfikir, berbaloikah jika anda sertai Tone Excel ni ? 

Cuba anda congak kembali jumlah yang anda telah bayar untuk handphone anda sebulan. Andai kata sebulan anda berbelanja sebanyak RM100, ini bermakna setahun anda akan berbelanja sebanyak RM1,200 setahun.

Persoalannya....APA YANG ANDA TELAH DAPAT ?

Jika kelebihan yang anda perolehi TIDAK LEBIH dari 10 kelebihan, ini bermakna anda harus menukar simkad anda kepada simkad Tone Excel.

Tone Excel BUKAN sekadar menawarkan panggilan, SMS dan Internet sahaja malahan anda berpeluang menjana duit TANPA BATASAN. Ya... Unlimited Income. Sampai satu tahap kelak setiap caj panggilan, sms, internet anda menjadi PERCUMA seumur hidup.

Bisnes Tone Excel telah TERBUKTI melahirkan semakin ramai penjana pendapatan RM 1 juta sebulan seperti mana yang diperolehi oleh Tuan Mazelan Abas.

Adakah anda jutawan Tone Excel seterusnya ?


Sekian dulu perkongsian saya pada post pembukaan bagi tahun 2017 ini. Semoga anda mendapat manfaat sedikit sebanyak untuk perkongsian saya ini. In sya allah.

Jika anda berminat untuk SERTAI kami anda boleh klik butang "SAYA NAK" di bawah SEKARANG untuk maklumat lebih lengkap dan terperinci. Sekian. Terima kasih.

Jumpa lagi !