Nak Kembangkan Bisnes Tone Excel Guna Software MastaMobile ?

" Aihhh....Susah Juga Nak Buat Bisnes Tone Excel Ni Yer !!! "



Mungkin inilah masalah yang dialami oleh anda bila masuk bab cara nak kembangkan bisnes Tone Excel. Dalam kehidupan kita ni kalau semua perkara kita dah fikir susah, maka susah lah jadinya. Simple jer !

Itulah hukum karma yang telah ditetapkan. Kuasa minda yang dikurniakan Allah sebenarnya sangat hebat. Subhanallah. Cuma kita sahaja perlu selalu bersyukur terhadap kesihatan akal yang dikurniakan-Nya kerana masih boleh berfikir untuk berusaha mengubah corak kehidupan kita di dunia ini.

Berbalik kepada cara pemasaran untuk kembangkan bisnes Tone Excel anda, saya ingin mencadangkan satu software yang boleh membantu memasarkan simkad Tone Excel di  level 1 anda. Sila baca seterusnya.


MastaMobile - Automation SMS

Zaman sekarang nak buat pemasaran dah mudah. Semua dihujung jari jer. Tambah lagi kalau ada software MastaMobile nie. Cukup memudahkan kerja pemasaran anda kelak. Sebab tu saya syorkan anda sebagai ejen pemasar simkad Tone Excel agar cuba software ini.



Pemasaran sms mempunyai kelebihannya tersendiri. Terdapat 5 kelebihan pemasaran SMS yang perlu anda ketahui terlebih dahulu sebelum saya terangkan faedah yang anda akan dapat dalam software MastaMobile ini.

Diantara 5 kelebihan pemasaran sms adalah
1- Mesej cepat di terima
2- Kadar mesej dibaca tinggi
3- Tiada spam mesej
4- Mesej pendek
5- Potensi pasaran TIADA BATASAN

Nak baca keterangan lengkap tentang 5 kelebihan pemasaran sms, anda boleh singgah baca di sini !


2 Kaedah MastaMobile - Automation SMS (Revolusi Pemasaran SMS diHujung Jari Anda)






1) Automation SMS

Software ini memudahkan anda mengumpul nombor handphone bakal prospek network anda mengikut niche produk anda. Anda juga boleh menghantar mesej sms secara automatik TANPA anda menaip mesej sms. Apa yang anda perlu lakukan adalah setting mesej sekali dan software Automation SMS ini akan menghantar kepada bakal prospek anda secara automatik.

5 komponen utama dalam software ini ialah...

  1. Autoreply
  2. Follow up
  3. SMS Broadcast / Blasting
  4. Schedule SMS
  5. Manage Groups & Contacts



2) Automation Pemasaran Email - Kumpul Database

Saya rasa teruja bila sentuh bab pemasaran email. Buat pengetahuan anda inilah teknik yang saya sedang lakukan untuk pemasaran saya sekarang. Apa yang menarik tentang software MastaMobile Automation SMS ini adalah anda boleh lakukan 2 teknik mengumpul database secara serentak iaitu Database SMS dan Database Email.

Kebiasaanya dalam landing page ataupun squeeze page ada borang meminta kita memasukkan Nama & Email sahaja. Tetapi dengan menggunakan software MastaMobile Automation SMS ini anda boleh mengumpul Nombor Handphone dan Alamat Email bakal prospek dalam satu borang dan anda boleh menghantar setiap mesej ataupun promosi baru bagi produk anda ke dalam inbox email dan sms mereka secara serentak. 

Bukankah kerja pemasaran anda menjadi lebih MUDAH. Menarik bukan !

Diantara extra features yang terdapat dalam software ini adalah anda boleh Integrasi bersama pemasaran email. Ini bermakna apa jua sistem email yang anda gunakan sekarang anda boleh integrasi dengan software ini.

Anda juga boleh Manage subscription setiap subscriber yang daftar dalam landing page anda mengikut kehendak anda.


Testimoni Pengguna Software MastaMobile - Automation SMS

Testimoni #1 




Testimoni #2



Testimoni #3



Kesimpulan

Bisnes Tone Excel menyediakan peluang menjana pendapatan pasif kepada sesiapa sahaja yang menggunakan handphone. Ramai yang telah berjaya mengubah corak kehidupan mereka daripada berhutang kepada kehidupan bebas hutang, daripada makan gaji kepada kebebasan memiliki masa bersama keluarga, melancong ke tempat yang mereka suka bila-bila masa dan di mana sahaja dan sebagainya.

Kebebasan Masa dan Wang yang dimiliki ramai ejen simkad Tone Excel membuktikan anda juga boleh turut berjaya bersama kami. Bagi merealisasikan matlamat untuk mengembangkan network anda, software MastaMobile Automation SMS ini in sya Allah bakal membantu anda kelak.

Sampai disini dahulu perkongsian saya. Semoga artikel blog ini memberi manfaat kepada anda. In sya Allah. Itu yang saya harapkan. Jika artikel ini bermanfaat kepada anda, sila kongsikan kepada rakan-rakan anda. Sekian. Wasallam.


EmoticonEmoticon