Tone Excel

Tone Excel Berwajah Baru - Website Dinaik Taraf Untuk ke Pasaran InternationalTahun 2017 adalah tahun yang membuka LEBIH banyak peluang kepada pengguna handphone khasnya untuk menjana pendapatan pasif. Walau apa pun rintangan yang dihadapi oleh syarikat Tone Excel, syarikat ini tetap FOKUS pada Visi & Misi syarikat.

Apakah Misi & Visi Syarikat Tone Excel

Visi - Visi kami adalah memastikan semua pengguna telefon bimbit mendapat peluang untuk memperolehi pendapatan pasif secara berulangan; Secara tidak langsung dapat membantu meringankan beban kos sara hidup yang tinggi dan menguruskan kewangan dengan lebih baik.

Misi - Menyediakan peluang perniagaan kepada pengguna telefon bimbit. Memberi peluang untuk memperoleh pendapatan secara pasif bagi menangani kos sara hidup yang tinggi.


Sangat jelas matlamat syarikat Tone Excel bagi meringankan kos sara hidup yang tinggi adalah fokus syarikat kepada siapa sahaja, tidak kira latar belakang asalkan sanggup mengambil peluang.

Membantu Manusia Meningkatkan Taraf Hidup

Ada tak sebuah syarikat lain mempunyai matlamat yang sama seperti ini ? 

Syarikat Tone Excel seolah-olah faham bahawa keuntungan yang diperolehi oleh syarikat-syarikat telko di Malaysia yang berjumlah ratusan billion RM (Ringgit Malaysia) saban tahun menjadikan syarikat telko bertambah kaya walhal seorang makcik tukang sapu di bandar atau pekan yang bersusah payah ingin topup RM10 secara berkala pun susah, namun tetap tidak dapat apa-apa keistimewaan yang diberikan. 

Kewujudan 7 Tahun Tone Excel

Keyakinan pengguna simkad Tone Excel kini bertambah kuat setelah melihat kekukuhan syarikat yang kini beroperasi untuk tahun ke 7 dalam bidang telekomunikasi. Ukuran sesebuah syarikat yang stabil dapat dilihat JIKA ia mampu bertahan melebihi 5 tahun.

Kini Tone Excel telah melepasi fasa 5 tahun dan syarikat ini terus melangkah LEBIH jauh ke peringkat international.


Plan Pemasaran TETAP Sama

Keyakinan syarikat Tone Excel terhadap pelan pemasarannya kini membawa syarikat Tone Group akan melangkah lebih jauh. Lihat sahaja website rasmi Tone Group yang kini berwajah lebih international dan nampak lebih meyakinkan. 

Peluang untuk anda menjana pendapatan luar dari Malaysia kini terbuka dan amat rugi jika anda tidak mengambil peluang ini sekarang !

Plan pemasaran Tone Excel bagi sudut pandangan saya adalah adil dan saksama. "WIN-WIN situation" sangat diberi penekanan untuk keuntungan bersama di antara 3 pihak iaitu Tune Talk, Tone Excel dan ANDA

Melalui plan pemasaran inilah mengikut laporan syarikat menyatakan purata bayaran komisen kepada agen / pemasar simkad sebanyak RM 20 juta sebulan.Peluang Masih TERBUKA

Jika anda masih berfikir, berbaloikah jika anda sertai Tone Excel ni ? 

Cuba anda congak kembali jumlah yang anda telah bayar untuk handphone anda sebulan. Andai kata sebulan anda berbelanja sebanyak RM100, ini bermakna setahun anda akan berbelanja sebanyak RM1,200 setahun.

Persoalannya....APA YANG ANDA TELAH DAPAT ?

Jika kelebihan yang anda perolehi TIDAK LEBIH dari 10 kelebihan, ini bermakna anda harus menukar simkad anda kepada simkad Tone Excel.

Tone Excel BUKAN sekadar menawarkan panggilan, SMS dan Internet sahaja malahan anda berpeluang menjana duit TANPA BATASAN. Ya... Unlimited Income. Sampai satu tahap kelak setiap caj panggilan, sms, internet anda menjadi PERCUMA seumur hidup.

Bisnes Tone Excel telah TERBUKTI melahirkan semakin ramai penjana pendapatan RM 1 juta sebulan seperti mana yang diperolehi oleh Tuan Mazelan Abas.

Adakah anda jutawan Tone Excel seterusnya ?


Sekian dulu perkongsian saya pada post pembukaan bagi tahun 2017 ini. Semoga anda mendapat manfaat sedikit sebanyak untuk perkongsian saya ini. In sya allah.

Jika anda berminat untuk SERTAI kami anda boleh klik butang "SAYA NAK" di bawah SEKARANG untuk maklumat lebih lengkap dan terperinci. Sekian. Terima kasih.

Jumpa lagi !


Post a Comment

© Tone Excel