Tone Excel

Nak Tingkatkan Bisnes Tone Excel Anda Guna Panduan Lengkap AutoWasup 2.0 Tak ?

Adakah anda seorang agen simkad Tone Excel ? Pernahkah anda merasa sukar untuk kembangkan level 1 anda ? Hakikatnya anda tidak keseorangan dan sebenarnya masih ramai mempunyai masalah seperti anda. Sebenarnya bisnes Tone Excel bukanlah semudah yang disangka.

Ini bukanlah bermakna anda perlu 'QUIT' dari bisnes Tone Excel

Target market dalam  bidang telekomunikasi ini cukup BESAR tetapi sebagai usahawan bisnes Tone Excel, tugas kita adalah untuk mencari jalan bagaimana kita nak fahamkan kepada mereka tentang kenapa mereka perlu menukar simkad dari syarikat telco yang mereka guna sekarang kepada simkad Tone Excel.

Apakah masalah pengguna handphone yang cuba kita nak selesaikan ?

Kebanyakan apa yang saya lihat, majoriti mereka yang mempromosi bisnes Tone Excel di Facebook rata-ratanya hanya menawarkan peluang buat duit sahaja. Tak ramai saya lihat yang menceritakan apakah kelebihan dan faedah-faedah yang prospek bakal perolehi jika menukar simkad yang mereka gunakan sekarang.

Kita perlu cari apakah keunikan yang ada dalam bisnes Tone Excel berbanding peluang bisnes pesaing diluar sana. Kita cari apakah masalah yang mereka hadapi selama ini dan masalah yang kita perlu selesaikan.

Bina TRIBE Sendiri

Inilah salah satu teknik yang digunakan ramai agen simkad yang berjaya dalam bisnes Tone Excel. Mereka berjaya mengumpulkan ahli group mereka sendiri dalam kumpulan khas mereka di Facebook, Telegram, WhatsApp dan sebagainya. 

Salah satu medium mengumpul tribe yang mempunyai tahap engagement yang tinggi pada masa kini adalah melalui applikasi WhatsApp. Majoriti pengguna smartphone pasti akan install applikasi ini dalam handphone mereka.

Trend bisnes sekarang, terutamanya di Malaysia, ramai yang suka berurusan jual beli menggunakan WhatsApp. Terdapat banyak kelebihan WhatsApp yang perlu kita fahami sebagai usahawan bisnes Tone Excel.

Membina tribe anda sendiri untuk bisnes Tone Excel boleh meyakinkan network anda dan memudahkan komunikasi secara terus dengan anda. Anda cipta group WhatsApp untuk Level 1 anda sendiri kemudian anda bincangkan dan berikan tips bagaimana menerangkan tawaran dan faedah kepada prospek mereka kelak.


Automatikkan Mesej WhatsApp Anda dengan AutoWasup 2.0

Inilah perkara penting yang saya ingin kongsikan kepada anda !


Jika anda nak tahu teknik auto dalam pemasaran WhatsApp adalah menjadikan setiap mesej balas kita dibalas secara AUTOMATIK. Mesej akan tetap dihantar kepada prospek ataupun pelanggan yang bertanya kepada anda walaupun anda sedang tidur pada pukul 3.00 pagi.

Menarik bukan !

Begini....

Melalui panduan ini anda akan ditawarkan 

  1. Cara untuk download aplikasi AutoWasup ini.
  2. Bagaimana nak setting mesej supaya auto-reply kepada pelanggan.
  3. Keyword yang membangkitkan emosi pelanggan supaya cepat-cepat Whatsapp anda.
  4. Teknik menyusun pelanggan supaya boleh mempromosikan produk lain pada masa akan datang.
  5. Integrate aplikasi AutoWasup dengan Whatsapp supaya boleh digunakan semasa menjalankan bisnes anda nanti.
  6. Panduan video tutorial disediakan!!


Bonus Menarik AutoWasup 2.0

Jika anda mendapatkan AutoWasup 2.0 di www.autowasup.com  sekarang, anda akan dapat BONUS bernilai RM390 secara percuma sahaja.

Antara bonus menarik adalah seperti berikut...

Nak tahu lebih lanjut tentang AutoWasup 2.0, sila KLIK SINI !


Kesimpulan

Bisnes Tone Excel tidak menjanjikan kejayaan TANPA usaha gigih dari kita. Tone Group hanya menyediakan peluang dan plan pemasaran yang terbaik buat kita dan tugas kita hanyalah untuk mengembangkan network kita sahaja. Cara bagaimana untuk kembangkan, kita perlu lakukan sendiri.

Banyak idea dan teknik telah saya terangkan dalam blog ini termasuklah menyediakan Video Tutorial Tone Excel untuk sama-sama belajar dan ambil excitement agar kita sentiasa berada pada landasan yang betul.

Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat kepada bisnes Tone Excel anda. Saya harap kita dapat jumpa kembali untuk post yang lain. In sya Allah. Jangan lupa LIKE post ini yer !

Sekian. Terima kasih.


Nak Tahu Kelebihan Dan Kekurangan WhatsApp ?Sila TONTON Video Di Bawah !Post a Comment

© Tone Excel